Автор |
Съобщение |
Turn
|
 |
|
|
Заглавие: Въпрос за Стийм Публикувано на: 28 Яну 2015 23:09
Здравейте!  Искам да попитам, ако евентуално изпиратствам дадена онлайн игра (или не онлайн), но си я прибавя в Стийм чрез "Add non-steam game" има ли някакъв шанс да ми засече, че ми е пиратска играта и да има последствия от това?
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Въпрос за Стийм Публикувано на: 30 Яну 2015 17:25
Зависи за каква игра става въпрос.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Въпрос за Стийм Публикувано на: 30 Яну 2015 17:33
Ако е нон-стийм заглавие по принцип - не.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Turn
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Въпрос за Стийм Публикувано на: 07 Фев 2015 11:53
Благодаря за отговорите  ) . По принцип въпросна мултиплейър игра е нон-стийм, но реших да не я свързвам със стийм. Иначе се чудих за евентуално и пиратствана игра която е стийм заглавие дали ще има проблем да прибавя, но рових из интернет и се оказа, че няма да има.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Въпрос за Стийм Публикувано на: 07 Фев 2015 21:05
Gaben е голяма работа, браточка, имай повече вяра в него.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Въпрос за Стийм Публикувано на: 08 Фев 2015 09:02
Послушай баце Морко, човека знае за какво говори!  Gaben is love, Gaben is life!
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Въпрос за Стийм Публикувано на: 08 Фев 2015 14:41
Никога няма да забравим, когато спечели нещо от сайта, и всички коментираха ника ти.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Въпрос за Стийм Публикувано на: 09 Фев 2015 01:09
Спечелих не какво да е, а Hard Truck - Apocalypse и, макар и допотопна игра сама по себе си, пасна идеално на ника ми, откъдето се породиха и така помнените с умиление от теб дискусии.  Иначе е хубаво да се знае, че все някой ме е запомнил, ако ще и само поради умопомрачително малоумния ми ник. But hey, I'll take it. Edit: По темата - цъкал съм 2-3 кракнати игри в стийм и никой не е почуквал на виртуалната ми врата, въпреки че имам и други закупени игри на акаунта, така че зареждай хака и си ти. Врътката е, че като цъкаш дадена игра, излиза уведомление, че играеш на нещо друго (примерно някаква легитимна демо версия на шуутър) и няма кой да ти каже копче. 
|
|
|
|
 |
Zlob
|
 |
В момента играе: джобен тенис
|
|
Заглавие: Re: Въпрос за Стийм Публикувано на: 11 Фев 2015 14:53
Turn написа: Здравейте!  Искам да попитам, ако евентуално изпиратствам дадена онлайн игра (или не онлайн), но си я прибавя в Стийм чрез "Add non-steam game" има ли някакъв шанс да ми засече, че ми е пиратска играта и да има последствия от това? Каква полза би имал да правиш подобно нещо? Приятелчетата да знаят какво играеш ли? Като при Facebook? Безмислено...
|
|
|
|
 |
Turn
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Въпрос за Стийм Публикувано на: 11 Фев 2015 20:02
Zlob написа: Turn написа: Здравейте!  Искам да попитам, ако евентуално изпиратствам дадена онлайн игра (или не онлайн), но си я прибавя в Стийм чрез "Add non-steam game" има ли някакъв шанс да ми засече, че ми е пиратска играта и да има последствия от това? Каква полза би имал да правиш подобно нещо? Приятелчетата да знаят какво играеш ли? Като при Facebook? Безмислено... Ползата ми идва от това,че играя игрите си с геймпад на известно разстояние от клавиатура/мишка и използвам big picture режима за по-удобна смяна на игрите ми и защото ми харесва външния му вид (na big big picture режима)
|
|
|
|
 |
dogma
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Въпрос за Стийм Публикувано на: 12 Фев 2015 13:10
Здравейте, колеги, и моля да ме извините за офтопика, но понеже няма конкретен раздел за това, искам сам ода кажа, че имам няколко допълнителни кода за Steam версиите на нови игри, затова ако някой има интерес, ще се радвам да ми пише на ЛС. Самият аз съм конзолен геймър и за съжаление не работя със Steam, но пък някой друг със сигурност ще има интерес.
___________________________________ Time is inconsistent when you are waiting for the end
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|