Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Футбол, ама навън
Заглавие: Sniper Elite 3 Afrika
Публикувано на: 30 Юни 2014 14:13

Двойката цепеше асфалта. Впечатленията ви от тази (излезе в замундич)?

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Sniper Elite 3 Afrika
Публикувано на: 30 Юни 2014 14:57

Още не съм направил и първата мисия и видях два проблема.Много нереалистични убийства.Уцелвам ги в ръцете краката, пръстите и умират,а не трябва.В двойката нямах подобни случаи.Вторият проблем е ИИ-то.Стрелям ги в гърбовете и те кво,стоя и не мърдат.
Иначе хубава графика няма спор и засилен стелт.
Как е нататък?

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Юни 2014 17:50

аз още не съм цъкал втората част със зомбитата
първата беше доста добра с доста добре развит хорър елемент
иначе и тая ще се играе като ѝ дойде времето
никога не омръзва да гледаш на забавен кадър как ти лети куршума и цепи кофи после :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Юли 2014 00:07

Хмм. Към този момент съм със смесени чувства (на третата мисия стигнах до края, остана ми един изпит, та я спрях докато мине).
От една страна има много добри страни от миналата игра - цепиш тиквочи на забавен каданс, идеята за релокация е много добре направена според мен, нов, як сетинг...
Само че станах свидетел на "любимия" ми вид изкуствен интелект, който ще нарека level retard-hawkeye.
Не може половината време да не ме виждат под носа си, после да ме забелязват през стената, без аз да съм ги видял (не виждам индикация, че ме е забелязал, ама направо си задейства алармата пича,аз гледам стена, той изкача от вратата на къщата, в която патрулира, избил съм всички наоколо, тихичко, трупове наблизо няма). Ем мега тъпите, ем орли от време на време, което за мен е крачка назад.
Начи, хубаво са вкарали италианци, ама мисиите дотук пак са много предсказуеми, нашият вземе да кихне и играта му дава страничен обджектив в стил: " Видиш ли тез джипки? Blow 'em up!".
Обобщение: бива, плюс това направих няколко брутални убийства с взривяващи се обекти, ще поиграя още и ще преценя, но дотук изглежда, сякаш не е достоен наследник на V2.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Юли 2014 16:35

Мхмм играта определено е по-слаба от 2ката. АИ както по-долу е посочено варира от това на мозъчно изостанала краставица до супер войник с ренгенови очи, който ме вижда през стена от 200метра...
другият проблем е, че балистиката на мен лично не ми харесва.(играя я уж с "реална") Не ми изглежда да има някакво постояннство, а аз лично не виждам някакви индикации за вятър, а и разстоянията ми се струват неправилни. А ако използваш lung shot-а играта пък става твърде лесна - готина идея е, ама деа знам, може би трябваше малко по-висок куулдаун да му турят, че сега е ОП.
Новото, което ме кефи е възможността за релокация и това, че след като утрепеш някой понякога наистина се пробват да те flush-нат навън.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Юли 2014 22:15

Има индикация за вятър - това над мерника. С lung shota е лесно, да, но ако играеш на стелт. Щото ако те подгонят харабията, трябва да бегаш, което значи висок пулс. А висок пулс - lung shot йок :)
Балистиката в тия игри се лъже най-лесно като дойде шума за sound masking, почваш да стреляш 3-4 пъти над главата му и се надяваш все един от куршумите да го уцели в кебаната :lol: . И да не уцелиш, здраве да е - чакаш следващия шум. И без тва войниците тука са достатъчно тъпи, за да не чуят свистене от куршуми на милиметри от главите им. AI-то наистина е умопомрачително. Стоят двама войници един до друг, на единия му пръскам главата като диня, другия нищо не разбра само защото не му попада в триъгълника на видимост. Или хвърчат искри от куршуми пред очите им, тия пак нищо, понеже съм се маскирал със звука на развалено моторче. А любимото ми е:

-S**t! They've just killed my squad mate! I'm gonna find that motherf***r!
*30 second later*
-Oh what the hell, life goes on, back to duty.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Юли 2014 18:58

Бре, мисиите стават все по-трудни! Но пък пак едно и също, хайде разнообразете малко, де.
Spoiler for :
Трябва да се бия с танк. Всяко ниво досега. ВСЯКО НИВО. Вярно, че човек се чувства като бог, биейки такава машина със собствени средства, но се изтърка след първия път. Да правиш някакви оръдия на конфети - също.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Юли 2014 14:38

Краят на играта, момчета... най-тъпият. Сериозно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Юли 2014 14:40

Мисля, че силата на тая игра ще е мултито,ама няма как човек да я купи при такъв сингъл.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Юли 2014 15:35

Nreth написа:
Мисля, че силата на тая игра ще е мултито,ама няма как човек да я купи при такъв сингъл.

Сподели сега ти малко по-пространно с какви впечатления остана.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Юли 2014 15:49

Аз не съм напреднал много с историята,но минах DLC-то с Хитлер,което може би е най-хубавата част от играта.Иначе вие тука казахте почти всичко,което мисля :D
АI-то е много много много много зле,супер нереалистични килове и най-тъпото е,че я няма cover системата,а иповтарящи се нива
На теория е по-богата от V2,но това не е голям плюс,по-кървави убийства,стелтът е развит.Направи ми впечетление също и че понякога като стрелям някой и го уцеля,той не кърви и уцелените отскачат понякога нереално много, но това са дреболии.Също голяма тъпотия има и с пистолета.В двойката беше много тъпо,че можеш да убиваш с него дори от голямо разстояние,а тука са поправили грешката,но са направили и друга.Стрелям някакъв с пистолета и какво?Нито го уцелвам,нито той прави нещо,а се целя точно.Туй AI е голям проблем.
Давам и някъде 7 от 10

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юли 2014 14:48

Сега, превъртял играта, ще споделя и аз финални впечатления.
Играта е надграден v2 и това за съжаление е така в най-буквалния смисъл, копи-пейст.
Играта страда от ВСИЧКИ проблеми на предшественика си - анимациите се бъгват, понякога направо се скипват сами; противниците понякога могат да отнесат куршум в стомаха от две крачки разстояние и да продължат да се бият, дрруг път изстрел в палеца на крака ги кара да политат мъртви; Отново не виждам никакъв смисъл да взема друг снайпер - с началния ги изтребвах всички до един и така и не ми се наложи да взема друг. Всеки път, когато мунициите намаляват на минимум, едно пребъркване дава премного, което ме дразни. Играта този път не трябва да се казва Sniper Elite, a Commando Elite, тъй като не се затрудних да прочиствам цели бази сам. Това в игра за снайпери... Не че стелтът не работи, всъщност минах цялата мисия за Хитлер стелт, убивайки няколко войници, но чувствам, че е много по-лесно човек да се нахвърли с главата напред, че и да излезе победител в неравната битка. За ИИ-то споменах. Който я е превъртял, знае, че (СПОЙЛЕР ) в тази игра трябва да се убие само един човек. Много мързелив ход от страна на Rebellion.
От друга страна графиката е на ниво, звукът и озвучението - също. Снайперите наистина са болка в задника този път, успявайки да се слеят с околната среда, или поне аз късно ги забелязвах, което на няколко пъти се оказа фатално. Играта е станала по-предизвикателна, което е яко, всяка грешка се наказва. Много по-трудно се неутрализират превозните средства, както би трябвало да е (за съжаление едно динамитче прави и последен клас танк на парченца, но трябва да се признае, че са се потрудили). Ако човек иска, може да си играе, може да я превърти за доста време, изпълнявайки страничните задачи. Снайперските гнезда радват.
За това се сещам в момента. Не е по-добре от V2, но не бих казал, че е и крачка назад. Момчетата заслужават една стимулираща шестичка по десетобалната система.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юли 2014 21:17

„We Broke: Sniper Elite III“: http://youtu.be/G-2p_BpdgvA
На 5.40 AI-ТО показва своята мощ :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Юли 2014 11:38

Nreth написа:
„We Broke: Sniper Elite III“: http://youtu.be/G-2p_BpdgvA
На 5.40 AI-ТО показва своята мощ :lol:

Lоl това надмина и най-смелите ми очаквания!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com