Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: джобен тенис
Заглавие: Въпрос за руски сайтове за игри
Публикувано на: 26 Май 2014 21:04

Здравейте момци. Въпроса ми е следният. Да речем че си купувам дадена игра за steam от руски сайт X. Играта ще бъде ли заключена за ползване само от руския район или има някаква зависимост? Също така ме вълнува дали ще има само руски език или ще си го има английското аудио и субтитри - тоест като всяка друга игра ли ще е ?

Ако знаете някакви начини за пазаруване на заглавия през steam, които излизат по-евтино и съответно не ви мързи да дадете акъл, моля пишете на воля. :wink:

Профил Skype

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Заглавие: Re: Въпрос за руски сайтове за игри
Публикувано на: 26 Май 2014 21:31

Zlob написа:
моля пишете на воля. :wink:

Готово бе, пич! :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Май 2014 21:55

Zlob написа:
Здравейте момци. Въпроса ми е следният. Да речем че си купувам дадена игра за steam от руски сайт X. Играта ще бъде ли заключена за ползване само от руския район или има някаква зависимост? Също така ме вълнува дали ще има само руски език или ще си го има английското аудио и субтитри - тоест като всяка друга игра ли ще е ?

Ако знаете някакви начини за пазаруване на заглавия през steam, които излизат по-евтино и съответно не ви мързи да дадете акъл, моля пишете на воля. :wink:

Много зависи от конкретната игра.
Мнозинството от руските Steam ключове днес са заключени.
Активацията може да стане с VPN, но някои са заключени да се пускат само в съответният регион, и трябва да пускаш VPN-a дори за да стартираш играта.
Кое и колко - справка се прави в steamdb.info, стига да знаеш какво да гледаш. :D
За това дали има други езици освен руският - там нещата са по-сложни и обикновено става с много ровене по форуми и четене на мнение на хора, които вече са си взели руски ключ.
Имам известен опит и немалка бройка руски ключове активирани в steam - ако се интересуваш от нещо конкретно - питай. :)

Профил WWW

Аватар
В момента играе: джобен тенис
Публикувано на: 26 Май 2014 21:59

Благодаря ти! :rockon: Най-добре на лично ми прати профила ти в стийм, за да те добавя и конкретно да те питам ако има нещо.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com