Здравейте на всички! Искам да ви питам момчета преди много години може би 4 или повече играех една игра и сега искам пак да я играя но не помня как се казва мога да ви кажа как започва ако това ви помага и вие може да ми помогнете. Започва с един пистолет и трябва да влезеш в една база без да те усетят да избиеш хората, там има да деактивираш алармата на една висока вишка има един който патрулира със снайпер Драгунов.Имам спомен че е на нива бях стигнал до 10 а те са може би 20 другото което си спомням е че когато четеш съобщенията са със зелени букви ярки на светъл зелен фон в играта също има и АК47 Узи и много други оръжия. Много ще съм благодарен ако някой ми помогне. За връзка скайп: black_mower (не съм добър с форумите затова си давам скайпа) Благодаря предварително!
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Заглавие: Re: Екшън игра
Публикувано на: 16 Дек 2013 22:46
Cadillacs and Dinosaurs?
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
hazard
Публикувано на: 16 Дек 2013 22:52
не не стилът е като военен но се играе от един човек нещо като far cry помня че обложката предната и е един човек и до него има кръстче на оптика зелено на цвят.Благодаря все пак за помощта
Благодаря момчета намерих я ако някой се интересува играта се казва "Project IGI" може да се заключи темата
Serious Sam
Горд Пролетарий
Публикувано на: 16 Дек 2013 23:01
Е тая игра да излезе... Аз бях... Малък бе.
doggymien4o
30 Мар 2009 20:04 Мнения: 1352 Местоположение: София
В момента играе: Квот фана
Публикувано на: 16 Дек 2013 23:02
Тъкмо щях да кажа, че е Project IGI
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
Serious Sam
Горд Пролетарий
Публикувано на: 16 Дек 2013 23:04
Взе ми думите от фостата. Тъкмо и аз това да кажа.
hazard
Публикувано на: 16 Дек 2013 23:05
ми и аз бях малък ама сега искам да я цъкам :Д
Serious Sam
Горд Пролетарий
10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Публикувано на: 16 Дек 2013 23:22
Аз още от първото изречение от описанието на играта се сетих коя е. Велика! Жалко че в днешно време не се правят такива шутъри, а само някви тъпи КоД-ове модове.
hazard
Публикувано на: 16 Дек 2013 23:29
много ме кефи :Д но май съм забравил как се играе малко ме надупчиха :Д
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения