Автор |
Съобщение |
Gawayn
|
|
|
|
Заглавие: Ultima Online Публикувано на: 09 Окт 2013 23:40
Някой би ли ми предложил добър Оси шард, тъй като наскоро ми се доигра а немога да си намеря свестен шард. Демайс-а имам доста досаден пинг а и ми изглежда на замряла работа ;/ .Дриймс-а пък от както ми изтриха 2 акаунт-а единия с развит крафтер другия с развит трежър хънтър просто не ми се почва там, а и нещо и той позамря. Цъкам от време на време в Хибдрид с дружки, но ме дразни колко досадно се вадят бодове ;/ а и същата работа както и в Демайс пинг на поразия.. Та, кой къде разцъква?
___________________________________ Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Ultima Online Публикувано на: 09 Окт 2013 23:49
Ся, не знам кой си, ама точно тука УО сме играли 5 човека на кръст. Имаше един италиански ОСИ шард, който беше добър, но те с 1001-те експенжъна не нзам вече кое става за игра. Цъка ми се версия преди Самураите, но с артфектите от Ileshnar. Иначе съм за да разцъкаме някъде, но бих предпочел някви луди екс-пита, че нямам време за 2ра работа атм
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Gawayn
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ultima Online Публикувано на: 10 Окт 2013 00:29
Ами точно италианският шард за който говориш е Дриймс-а . Шард-а едно време си беше супер имаше що годе активна Бг гилдия правеха се чампове, но типично по български се разпадна... Както казах сега шарда не е много жив.
___________________________________ Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.
|
|
|
|
|
BaronZlovon
|
|
В момента играе: junglist
|
|
Заглавие: Re: Ultima Online Публикувано на: 10 Окт 2013 09:58
най-добрия на който съм играл e legends. http://www.uolegends.es/?language=englishлошото е, че там трият неактивните акаунти и изгоряхме с едни приятели с къщи, артове и секви там убавини. според мен е най-добре да си останеш на някой от UOGamers сървърите, въпреки, че там гринда на хирута беше малко тегав, заради споун пойнтовете...
___________________________________ smoknchillnplayn
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ultima Online Публикувано на: 10 Окт 2013 17:09
Аз си джиткам в официалния, Europa, група от десетина българи сме. Не е фън като в Data.bg навремето, ама
___________________________________ Трол на свободна практика
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Ultima Online Публикувано на: 11 Окт 2013 03:54
Damnation написа: Не е фън като в Data.bg навремето, ама good times...
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Ultima Online Публикувано на: 11 Окт 2013 03:54
Damnation написа: Не е фън като в Data.bg навремето, ама good times...
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Gawayn
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ultima Online Публикувано на: 11 Окт 2013 12:16
Damnation написа: Аз си джиткам в официалния, Europa, група от десетина българи сме. Не е фън като в Data.bg навремето, ама Колко е таксата в Оригинален сервер? И то струва ли си да се плаща такса при положение, че има десетки безплатни сервери.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ultima Online Публикувано на: 11 Окт 2013 12:54
23-4 кинта на месец. На въпроса дали си струва, отговора е като за всяко друго MMO - зависи от теб. Вярно е, че има стотици private шардове, обаче в никой от тях не работи абсолютно всичко като в лицензираните, освен това в повечето има и промени в макс статовете, макс скиловете и тн, което поне за мен убива удоволствието от играта
|
|
|
|
|
BaronZlovon
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ultima Online Публикувано на: 06 Ное 2013 15:40
ми не си струва, щото преди това трябва да се ръснеш бая за експанжъни. да не говорим, че повечето безплатни шардове са много по-хардкор от офито.
|
|
|
|
|
Gawayn
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ultima Online Публикувано на: 06 Ное 2013 19:43
Ем... въртях, суках и най накрая взех съвета на "bugse82" да си остана на UOgamers шард и по точно Demise. Пробвах legends шарда, като цяло нямах лаг, имаше експанжъна Stygian Abyss или до толкова, че поне можеше да се правят Гаргойли. Всичко точно.. до момента в който реших да изкарам някой лев! Най лесния начин, чрез ескорт на нпс-та ( за новаци поне ). Та отивам аз на мястото на което по принцип трябва да си има едно трима четерима загубени хорица, та като добра душа да ги съпроводя до местенцето до което искат да отидат, но за моя жалост нямаше жива душа . Пообиколих градовете та в едно затънтено ъгълче на Минок намерих един човечец... И това много ме отказа от шарда, всичко останало си беше точно лаг едно 40-50 мс не се усешташе от страна на хорица е слабичък но за жалост повечето шардове са вече така с я има я няма 50-60 човека . Пробвах и няколко други шарда, но те или бяха прекалено попипнати от админите я с допулнително стат точки я с нещо дръги и накрая си се върнах на Демайс... Все още няма доизпипан Stygian Abyss ежпанжън качен, имайки в предвид, че експанжъна не е от преди 2 месеца но... лага поне за ПВМ става около 150мс, за ПвП не сатна но него така и не го владея особено а и не ми е по вкуса в Ултимата. Та в момента с в Демайс, няколко фриенд-а имат ацц-та там и се побутнах малко с тяхна помощ, влезнах и в някакъв булгарски гилд около 10-12 човека има онлайн, прават и чампове и си разцъкват хорицата .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ultima Online Публикувано на: 08 Ное 2013 10:59
Ами ръсваш се 20 евра за цялата игра с всички експанжъни + 1 месец игра, което не е точно баснословна сума. Bugse мога само да ти се изсмея за по-хардкор private шардовете Кое точно им е по-хардкор ? Дублирането на предмети ? Липсата на кап за скилове и статове ( или безумно високия такъв ? ). Липсващите куестове, липсата на евенти ? о.к, ще му предам
|
|
|
|
|
BaronZlovon
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ultima Online Публикувано на: 08 Ное 2013 11:12
последния път като се бях засилил излизаше около 100 долара пълния пакет. сега гледам, че наистина до стиджън абис е 30 евро. ако някой иска да даде тези пари за ultima, жив и здрав.
не знам на какъв шард си играл, но нещо си се объркал. има скил и статс кап на повечето големи шардове. повечето сървъри имат вътрешни ивенти и пускат някои от официалните. общо взето на играта и мина времето. влизам от време на време от носталгия, но нищо повече.
Gawayn, в BoS ли си?
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Ultima Online Публикувано на: 10 Ное 2013 19:21
GW че ви блъска като карнавални колички, бе!
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|