Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Hellraid
Публикувано на: 13 Сеп 2013 08:41

И аз възлагам надежди на нея. Дано направят нещо добро. Може пък да ме върнат от бизнеса ми с врати към игрите :) Въпреки, че надали :) Предпочитам да работя по сайта си за вратите и техните цени в София, отколкото да продавам врати в някой магазин като продавач ;)

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 13 Сеп 2013 19:57

изглежда много добре, дано я реализират качествено :)

Профил

Аватар
В момента играе: junglist
Публикувано на: 17 Сеп 2013 13:54

стига да направят битките ала mount & blade, играта ще е лудница!

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 03 Ное 2013 10:27

В тая игра има огромен потенциал за страшен фън, ще видим как ще го реализират. Играта е започнала като mod за Dead Island, но Techland са я хванали и издигнали в самостоятелно заглавие. Единствено ме съмнява, че ще успеят за 2013. Ще видим. Чакаме...

Профил Skype

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 04 Ное 2013 19:58

Release date(s) 2014 на Hexen копието... :D
Тея са много хитри обаче. Точно от такава игра има нужда. Просто има ниша, а има и хора като мен които ненавиждат Skyrim и не им дава това от което имат нужда. Дали тея ще успеят да направят механиката, бойната система... дали ще има рпг елементи? Не съм чел нищо за нея, но е потенциален хит. Точно тея игри които се прават хей така без особени очаквания и хайп може да успеят да дадат нещо ново... не са комерсиални като бетесда боклучетата с техните боклучиви смазани нобски игри, направени за индианци с най дървените гъншутинг и бойна система евър!
п.п. питам се все пак и като гледам скрийновете, дали е възможно да се направи меле комбат игра от fps преспектива да носи наслада.... единствения шедьовър който има с меле оръжия е Blade of Darkness и ми е трудно да си представя от фпс гледна точка.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: С пъпа на баба ти
Публикувано на: 04 Ное 2013 23:35

ми по тва което видях от клишчетата е нещо като dark messiah и не мисля, че сте стъпи и на малкия пръст на скърим(конзолен ми е - не съм му голям фен). ще бъде зарибявка за няколко дена и толкова/

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com