Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Азбуката на PC геймъра
Публикувано на: 24 Окт 2013 21:27

О, трие се и още как! : )
Страницата за последно е била кеширана от Гугъл преди 3 дни, така че не мога да докажа нищо, но не ме е грижа дали някой ще ми повярва или не, то си е за тях... и по-точно за г-н Диян Каролев. Имаше нацъкани палчета на постовете, така че не само ние двамата с автора знаем за това.
Най-малкото с това показва неуважение към мнението на читателя, а в крайна сметка нали за него ги пише тези неща.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Окт 2013 16:25

Брато, всичко друго да, но моля ти се, не ме изкарвай луд!
Отговорих му, че игрите от поредицата до GTA 3, Colin McRae Rally и Fable (за която се оказа, че съм грешал) излизат първо за PC, след което за конзоли, а нещата с F.E.A.R. стоят точно така, както той е казал, но завъртени на 180 градуса - първо излиза за PC, след което през 2005-та е портната за конзоли. Както и това, че самият той е изредил не малко мултиплатформени игри. Неговия отговор беше следния, цитирам:
"Ще ти дам само един линк http://www.wikipedia.org"
След като му дадох линкове и цитати от неговия източник, видя, че не е прав и мненията магически изчезнаха.
Интересно ми е дали и той ще отрича като теб. Иначе много се съмнявам, че ти въобще знаеш за тези мнения, но аз и той знаем, а той знае, че аз знам. :lol:

Само не знам каква полза имам аз да си ги измислям тези неща. Нямам никаква причина да го правя това, нито пък някой ми плаща за това. Просто не обичам нещата да се потулват, още по-малко пък да ме изкарват лъжец.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Окт 2013 19:03

Me написа:
Брато, всичко друго да, но моля ти се, не ме изкарвай луд!
Интересно ми е дали и той ще отрича като теб. Иначе много се съмнявам, че ти въобще знаеш за тези мнения, но аз и той знаем, а той знае, че аз знам. :lol:

Само не знам каква полза имам аз да си ги измислям тези неща. Нямам никаква причина да го правя това, нито пък някой ми плаща за това. Просто не обичам нещата да се потулват, още по-малко пък да ме изкарват лъжец.

Нито се "потулвам", нито си лъжец. Коментарите се "озоваха" в коша по моя вина, но не помня да съм ги доизтривал. Наистина е факт, че се опитваме да си подобрим системата за коментари. Дали CMS-а ги е засрал или е нечие дело - историята засега мълчи. И, да - за Colin McRae и F.E.A.R. беше прав. Причината да се ядосам и да стигна до там да злоупотребя с наскоро придобитите си редакторски права, беше че като човек ме дразни да гледам безумни спорове под статии от сорта на "така е - не е така - така е - не е така". Явление, което виждам, че продължава и тук. Моят познат адаш Диян Димитров, по-известен с псевдонима Freeman, би ти обяснил че имаш проблеми с високо его и държиш винаги да си прав и да имаш последната дума. Но, ето, признавам - ти беше прав... донякъде, а аз избързах и сбърках! Виноват, посипвам си главата с пепел и т.н.

Хареса ми това за "той знае, че аз знам" и моментът с "не обичам нещата да се потулват". Би излязъл добър разследващ журналист от теб! Между другото пишеш и грамотно, знаеш как да работиш с Wikipedia (вярвай ми, това си е умение у нас), познаваш тематиката... Абе, що не 'земеш да драснеш едно ревю на любимата си игра и да ми го пратиш на gamerbgsite@gmail.com. Нали все мрънкате наоколо, че нямало място за изява за ревюта на потребители? Вече пуснахме едно такова гейм-ревю: на Path of Exile. Дерзайте, ще се радвам да прочета мнения, неповлияни от западната гейм-преса. И някой да предаде на Никеца да прасне едно ревю на Heroes VI. Лично ще му го кача, ако става за нещо!

Ами втората част на "азбуката" как ти се стори?

Казвал ли съм ти някога какво е определението за невменяемост? Невменяемост е да правиш абсолютно едно и също шибано нещо отново и отново в очакване нещата да се променят. Това... Е... Лудост! - Ваас Монтенегро, Far Cry 3

ДВА... ШИБАНИ... ЛЕВА!

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Окт 2013 20:00

Нямах намерението да започвам спор, исках само да помогна с нещо, ако мога. Иначе не дължа последната дума да е моята, просто искам нещата да бъдат такива, каквито са. Нито повече, нито по-малко.
Радвам се, че излезе разбран човек, днешно време е рядкост да попаднеш на такъв.

Ревю от моя страна - де да можех. Не ми се удават тези работи. Още в училище като имаше да се пишат есета, гледах да ги изплагиатствам от някъде.

Колкото до втората част - справил си се отлично, аз поне нямам какво да добавя. Може би само Hellgate: London. Играта не е кой знае какво, но предлага някои интересни идеи, които, за съжаление, не са изпълнени много добре.

Профил

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 26 Окт 2013 13:01

Ама... ти сериозно ли искаш никеца да пише, той няма и 12 години :D Иначе сега ще помогна и с третата част, доколкото мога, аз бих ви постнал няколко ревюта на мейла, като си освободя време, хубава инициатива е да давате шанс на всякакви, дори на никеца :roll:
N:
NecroVision
Neighbors From Hell
No One Lives Forever
Nosferatu: The Wrath of Malachi
O:
Off-Road Redneck Racing
Onimusha: Warlords
Overlord
Overclocked: A History of Violence
Outlast
Outcast
P:
Painkiller
Penumbra
Planescape: Torment
Poseidon
Postal 8)
Q:
Q.U.B.E.
Quake
Quest For Glory - много дърта поредица...

За Z, X и Y съм предлагал в по предните постове, ще драсна и за няколкото букви дето пропускам до края на деня.

Профил Skype

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 26 Окт 2013 13:03

Лидера написа:
Quest For Glory - много дърта поредица...

Hero's quest: So you want to be a hero? :D

Профил Skype

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 28 Окт 2013 18:16

Значи, колега, като става дума за заглавия, преобърнали жанровете си, просто не можеш да изпуснеш Ултимата. :D За Planescape - Torment гласувам с две ръце, заслужава поне почетно споменаване.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 31 Окт 2013 12:41

Да попитам третата част кога ще я пускате, че се забави много, а и сайта падна, надявам се, ще го върнете...

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com