Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Футбол, ама навън
Заглавие: DARK
Публикувано на: 09 Юли 2013 10:29

Прясно излязла в Замунда. Тествах и за мен е бозица, но искам игралите я да споделят впечатления. Харесва ли ви или е тъпня?

Профил

Аватар
Заглавие: Re: DARK
Публикувано на: 09 Юли 2013 10:34

Оценка:
-9000/10

Профил

Аватар
В момента играе: Футбол, ама навън
Публикувано на: 09 Юли 2013 10:49

ToxicRed написа:
Оценка:
-9000/10

Ставаме двама. Има две хубави неща. Опитали са се да пресъздадат диалога от Mass Effect, ама не им се е получило. Разговорите са на толкова общи, че и предсказуеми теми, че ми се доплака. Другото що-годе радващото нещо е графиката, да, мазно е, но ми харесва стилът. Плюс това трябва да се отбележи, че са се опитали да копират модела на Дезмънт от Асасина, но неуспешно. ЛОШИТЕ неща са прекалено много и дори няма да започвам да храня играта, защото няма да ми стигне мястото.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2013 10:27

Много добър "олд скул" стелт по подобие на Thief. Но ако не падате по търпеливо разучаване на маршутите на гардовете, планиране и промъкване, играта не е за вас - просто това е всичко което предлага в окло 20 часа кампания на Хард.

Пиша Хард, защото разликата между трудностите е огромна - освен че подобно ма Dishonored на по ниска трудност са намалява видимостта на противниците (на Ийзи до няколко метра), но и самият им брой е намален. При това на Хард освен -20 ХР наказание за всяко убийство на някой които дори е "Suspicious", след Chater 2 те отрстрелват в секундата когато те забележат, нямаш сейв и всяка зона се превръща в пъзъл по промъкване.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com