Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Razer Game Booster
Публикувано на: 04 Юли 2013 23:31

Пускам темата тук, че в другите раздели е пусто.
Значи мернах тази уж готина програма - Razer Game Booster, дето уж спира някои процеси докато цъкаш за максимална мощност, и викам да я пробвам (безплатна е - http://www.razerzone.com/gamebooster ). Пробвах с най-проблемната откъм кадри игра - плачевния порт на GTA IV. Първо я дефрагментирах от самата програма, това уж било най-добрия трик на програмата.
И тестът на едно проблемно място показа - с нея - 17-18 кадъра, без нея - 20. :shock:

Я цъкащите пробвайте я с нещо, което не ви върви супергладко, и кажете само при мен ли е негативен ефектът?

Профил

Заглавие: Re: Razer Game Booster
Публикувано на: 05 Юли 2013 00:20

С новия ми компютър не сам пробвал такива програми но на стария:
1.8 процесор
512 рам
x 550 radeon 256 video
Подобна програма пробвах докато играя team fortress 2.Ползвах я ама каквото с нея такова и без нея. Tf2 има същите минимални като стария компютър и когато обновиха стеам и го направиха да смуче колкото отделна игра :x просто не можех да играя.Прибягнах до такива програми никакъв ефект. А и те също използват ресурси от компютъра така че едвали са толкова добри да компенсират.

ПС: 100% искат регистрация с пари или ти казват "оставихме ти 15 процеса или там каквото е да работи" защото искат КИНТИ. Абе цялата работа е една шмекерия. Обновявай си драиварите и ползваи приложенията от производителя на видео картите поне на тях можеш да имаш доверие

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 05 Юли 2013 08:23

Не се занимавай с глупости, с подобни програми най-много да спечелиш 4-5 кадъра отгоре, които даже няма да забележиш, а в някои случаи дори ще има и обратен ефект, понеже програмата ще смуче повече ресурс от този на спрените процеси. Ненужните процеси може и сам да си ги спреш, най-вече да изключиш ненужните services. (има достатъчно гайдове за това, потърси в google.) Но ако компа ти е пръчка и това няма да помогне особено.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Юли 2013 08:32

Дам, нещо се отказах. Просто ми беше интересно дали има някаква файда. Слава Богу компът ми не е пръчка, даже през повечето време точно IV ми върви с между 30 и 40 кадъра, ма това защото съм надупил всичко до край. Някак си не се задоволявам игра от 2008-а да ми върви на по-ниско от Medium. :D

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 05 Юли 2013 09:50

Аз лично редовно ползвам Game Booster 3 и си налбюдавам реален ефект във всяко заглавие, което пускам през него. :arrow:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Публикувано на: 11 Юли 2013 18:35

файда почти няма, не си струва

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения