Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: С ануса ти
Заглавие: Проблем с HDMI
Публикувано на: 16 Юни 2013 10:08

Пичове, вчера бях намислил да гледам филм от компа на тв-то през HDMI кабел, обаче връзвам кабела тв-то ми излиза на компа, прява го на "clone" - ядове няма. Пускам тв-то, натискам бутона да премина от телевизия към HDMI и проблем, не мога до го избера (сиво е). Вкарвах кабела в другите 2 HDMI жака и пак не мога да избера. Променях резолюцията, също не става. Ползвам го всяка събота и неделя и настройките не ги барам (работеше си без проблем за пръв път виждам подобно нещо). Проблема не е от кабела, нито от жаковете. Или е нещо от компа, или от тв-то, там е работата, че незнам какъв е и как да го оправя. Идеи ?

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Проблем с HDMI
Публикувано на: 18 Юни 2013 13:34

Аз също често свързвам телевизора си към лаптопа, за да гледам филми и да играя игри, но такова нещо не ми се е случвало досега. Щом казваш, че не си пипал настройките по компютъра или телевизора, тогава проблемът остава да е хардуерен - кабела или жака, да речем. Друго не мога да се сетя.

Профил

Аватар
В момента играе: джобен тенис
Публикувано на: 19 Юни 2013 09:33

Веднага ти задавам 1 въпрос и от отговора му може частично да си проличи дали е това което си мисля(може и аз да бъркам и това да е мит).След като си изгледаш филма или каквото правиш там и решиш да вадиш кабела директно ли го дърпаш или първо сменяш обратно на Tv да речем?Чувал съм че ако се дръпне HDMI кабел докато се предава сигнал по него порта от чието устройство го дърпаш гори.Може да е мит но аз винаги съм се презастраховал така.И тук следва върпоса дали си го правил това(ако си де) на всичките си HDMI портове или само на 1?Няма логика да си го правил досега без проблем и изведнъж да се прецака.Пробвай на друг телевизор.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: С ануса ти
Публикувано на: 19 Юни 2013 23:50

Zlob написа:
Веднага ти задавам 1 въпрос и от отговора му може частично да си проличи дали е това което си мисля(може и аз да бъркам и това да е мит).След като си изгледаш филма или каквото правиш там и решиш да вадиш кабела директно ли го дърпаш или първо сменяш обратно на Tv да речем?Чувал съм че ако се дръпне HDMI кабел докато се предава сигнал по него порта от чието устройство го дърпаш гори.Може да е мит но аз винаги съм се презастраховал така.И тук следва върпоса дали си го правил това(ако си де) на всичките си HDMI портове или само на 1?Няма логика да си го правил досега без проблем и изведнъж да се прецака.Пробвай на друг телевизор.

Да, като свърша просто дърпам кабела. Обаче порта не е развален, в момента съм на виваком с приемник и той нали е с HDMI кабел и е включен където си ползвам моя кабел. Другите портове също работят.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com