Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Diablo III
Заглавие: Продавам Guild Wars 2 account!
Публикувано на: 31 Май 2013 21:36

Здравейте,

Account-a който продавам има 4 героя, един от които е на по високо ниво (62 Guardian) а останалите са на по 20 ниво. Играта съм я играл известно време, но вече не играя толкова често и почти не влизам. Цената е 50 лева.

Предпочитам плащане на място, ако сте в София, но може и банкова транзакция ако нямате възможност да се срещнем на живо.

Ако някой се интересува, може да ми пише на Лично Съобщение тук или да ме намери в Skype - Legoas6 (Aleksiev).

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Продавам Guild Wars 2 account!
Публикувано на: 01 Юни 2013 17:21

Dafariel написа:
Здравейте,

Account-a който продавам има 4 героя, един от които е на по високо ниво (62 Guardian) а останалите са на по 20 ниво. Играта съм я играл известно време, но вече не играя толкова често и почти не влизам. Цената е 65 лева.

Предпочитам плащане на място, ако сте в София, но може и банкова транзакция ако нямате възможност да се срещнем на живо.

Ако някой се интересува, може да ми пише на Лично Съобщение тук или да ме намери в Skype - Legoas6 (Aleksiev).

Нали осъзнаваш, че героите не са важни и че дори и да бъде закупена играта хората ще изтрият тези герои защото не са на максимално ниво :)

А между другото играта може да се намери и по-евтино.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Юни 2013 19:13

Най-вероятно си прав за героите, но те са това, с което мога да се похваля най-много за този акаунт :) . Относно цената си прав, може да се намери и по-евтино, но не ми е готино да продам играта за 50 лева (примерно) при условие, че съм положил толкова много труд, не само от към гледна точка на нивото на героите, но също и всичките продукти за crafting, които съм набрал и направил, и колко съм вдигал професиите и така нататък.
Но ако се намери някакъв пичага, който би ме убедил, защо да продам акаунта на по-ниска цена, няма да му мисля чак толкова много ;).

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2013 01:14

Dafariel написа:
Най-вероятно си прав за героите, но те са това, с което мога да се похваля най-много за този акаунт :) . Относно цената си прав, може да се намери и по-евтино, но не ми е готино да продам играта за 50 лева (примерно) при условие, че съм положил толкова много труд, не само от към гледна точка на нивото на героите, но също и всичките продукти за crafting, които съм набрал и направил, и колко съм вдигал професиите и така нататък.
Но ако се намери някакъв пичага, който би ме убедил, защо да продам акаунта на по-ниска цена, няма да му мисля чак толкова много ;).

Жалко само че се отказваш от играта, мисля че доста си заслужава, а и всеки месец пускат доста нови неща.
Аз мислех също да я продавам, защото ми изгоря пцто и нямам на какво да я играя, но се отказах и сега мисля да почвам пак.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2013 09:38

И аз съжалявам до някъде, наистина се надявах играта да ме грабне. Но уви излиза, че това просто не е играта за мен. Дано поне ако някой реши да я купи, да и се радва повече от мен.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Юни 2013 05:27

EDIT: НОВА ЦЕНА 50 лева

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com