Автор |
Съобщение |
ToxicRed
|
|
|
|
Заглавие: Re: Доигра ми се нещо с войски, рицари, мечове Публикувано на: 05 Май 2013 19:21
3D GayVilla
барай меча
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Доигра ми се нещо с войски, рицари, мечове Публикувано на: 05 Май 2013 19:58
Аз лично бих препоръчал Цар.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Gawayn
|
|
|
|
Заглавие: Re: Доигра ми се нещо с войски, рицари, мечове Публикувано на: 05 Май 2013 21:09
Ами ако тъсиш масировките добре си се ориентирал, тотал уар поредиците са доста добри в това отношение. За модове за Ром тотал уар има добър мод SPQR мисля, че ако гоогълнеш за него ще ти излезнат няколко страници с упътване как да го инсталираш и прочие. Като цяло мод-а е доста по тежък от ванилата и още в началото ще си в доста голяма "oh shit" ситуация, за това ти препоръчвам ако не си играл Ром да пробваш първо ванилата. За Medieval не съм много запознат с модовете но мисля, че имаше мод, който добавяше България към нациите. Като цяло стратегии: Age of Empires 2 Starcraft Brood war / 2 Company of heroes Warhamemr 40k ( и фентазу ) Warcraft 3 TFT C&C Generals zero hour TLTR: war of the ring World in Conflict / Soviet Assault exp Heroes of might and magic - ако си по походовите стратегии От изброените горещо ти препоръчвам Company of heroes поредицата и Warhamemr 40k
___________________________________ Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.
|
|
|
|
|
Apothecary
|
|
В момента играе: Star Wars: The Old Republic,Warhammer online,TF2,World of Tanks
|
|
Заглавие: Re: Доигра ми се нещо с войски, рицари, мечове Публикувано на: 06 Май 2013 00:12
Някоя от Total war поредиците
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Доигра ми се нещо с войски, рицари, мечове Публикувано на: 06 Май 2013 08:21
Knights of Honor
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Доигра ми се нещо с войски, рицари, мечове Публикувано на: 06 Май 2013 14:56
Mount & Blade Warband
___________________________________ Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
|
|
|
|
|
Apothecary
|
|
В момента играе: Star Wars: The Old Republic,Warhammer online,TF2,World of Tanks
|
|
Заглавие: Re: Доигра ми се нещо с войски, рицари, мечове Публикувано на: 06 Май 2013 17:11
За модове на Средновековието 2 мога да ти препоръчам Tird age total war,Stainlees Steel,Tsardoms total war,Bulgarian total war тези са наи-добрите според мен
|
|
|
|
|
play4u
|
|
В момента играе: Draven
|
|
Заглавие: Re: Доигра ми се нещо с войски, рицари, мечове Публикувано на: 06 Май 2013 21:50
Доста добре си се ориентирал за Total War поредицата. Ако ти се цъка нещо малко по неангажиращо, но също много приятно ти препоръчвам Grand Ages Rome. Иначе стратегийкиите FTW
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Доигра ми се нещо с войски, рицари, мечове Публикувано на: 07 Май 2013 17:15
Ами те хората си го казаха - като търсиш масовки, играй Total War, по възможност модифицирано. По мое мнение Rome е най-богат откъм модове и горещо ти препоръчвам да си избереш от тази страница: http://www.twcenter.net/forums/forumdisplay.php?214-Rome-Total-War-Hosted-ModificationsНа тебе ти препоръчвам LOTR-TW, XGM (много е яко да играеш с гърците и да имаш един стак непобедими спартанци ) и Viking Invasion 2. Другите също са яки, но добавят неща от сорта на усложнен микромениджмънт, сценарий от типа на "другия пич има три пъти по-голяма войска, върви го победи" и все такива предизвикателства, дето по-скоро ще те откажат. Една друга стратегия, която не са я казали, е Rise of Nations. Там също има бая големи мелета, щото пехотинците се тренират по трима наведнъж и става мазало.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Excess
|
|
|
|
Заглавие: Re: Доигра ми се нещо с войски, рицари, мечове Публикувано на: 07 Май 2013 19:47
Warhammer 40k Dawn of War II: Retribution - строене на сгради няма, в основата на играта е как си придвижваш войските (и тук пехотинците се тренират повече от 1). По картата има прикриятия, които ти дават бонуси. Всеки един юнит може да вдига левели. Има и герои, на които можеш да им правиш ъпгрейди. А графиката е наслада за окото. Warhammer 40k Dawn of War: Dark Crusade - класическа стратегия, строиш бази, произвеждаш воиски и т.н. Само че и двете не са много средновековни
|
|
|
|
|
Infernal
|
|
В момента играе: на компютъра
|
|
Заглавие: Re: Доигра ми се нещо с войски, рицари, мечове Публикувано на: 07 Май 2013 20:00
почвай Mount and blade
|
|
|
|
|
beans
|
|
В момента играе: С ануса ти
|
|
Заглавие: Re: Доигра ми се нещо с войски, рицари, мечове Публикувано на: 07 Май 2013 23:58
Company of Heroes е доста добра.
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: Доигра ми се нещо с войски, рицари, мечове Публикувано на: 08 Май 2013 00:37
MAX PAYNE 2
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: Доигра ми се нещо с войски, рицари, мечове Публикувано на: 14 Май 2013 07:22
В краят на лятото излиза Total War: Rome II, така че ако искаш добра хубава игра по темата по-добре изчакай. Ако не ти се чака, последните две игри от поредицата Шогун 2 и Наполеона са абсолютни бози по мое мнение, така че се ориентирай към нещо по-старо от поредицата. Колкото до модовете, никога не съм модвал заради бъговете и крашовете, които са неминуеми, но известни модове са Stainless Steel, The Third Age: Total War, Europa Barbarorum, Aristeia, The Great War.
|
|
|
beans
|
|
В момента играе: С ануса ти
|
|
Заглавие: Re: Доигра ми се нещо с войски, рицари, мечове Публикувано на: 26 Май 2013 15:05
Вчера играх Rise of Nations с едно аверче през лан и да ви кажа не съм се смял така от години.
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|