Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Neverwinter - Online RPG от Cryptic
Публикувано на: 10 Май 2013 07:36

Обикновено като отидеш в NVidia Control Panel-а>Manage 3D Settings и избереш Preferred Graphics Processor: High-performance NVIDIA Processor, трябва всичко да ти ползва NVidia картата, но все пак ме съмнява, че може всичко да го сложиш на max с повечето карти.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Май 2013 07:46

Снощи поцъках с роуг, мейдж и онзи с големите мечове. Под поцъках, имам предвид, че изиграх туториълчетата. Определено първото ми впечатление е ужасно, както от външния вид, така и от темпото. Възлагах много надежди на онзи с големия меч, някак като го видях и ми се доигра нещо в стил guts от берсеркър :lol: , ама като видях колко са бааааавни анимациите му... после реших, че това е, защото е малък лвл и изгледах доста филмчета в ютюб. Същата работа. Една приятелка ще е хилъра тоя път, та аз трябва да цъкам някакво смотано дпс :lol: Да видим колко ще издържа да се занимавам с глупави герои и ще взема да си направя хилър, както във всяко друго ММО 8)

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2013 08:42

ми ако има некой на Beholder, казвайте
ние сме там за ся, мен играта ме кефи адски много, въпреки ужасните бъгове и страха от това, че в един момент ще е твърде p2win в енд гейма.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2013 09:57

Аз като разбрах, че РИФТ ще става безплатна, тотално ми се обезмисли игрането на NW :).

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2013 10:22

еми да, ама има още един месец до РИФТ-a :D

и пак бих играл NWN, ако я пипнат и оправят кат бели хора, а РИФТ нещо не ме грабва - знам, че е най-добрата алтернатива, че има тонове качествен контент и кво ли още не - и все пак има нещо в играта, дето леко ме отблъсква :?

на NWN играя уизард, и камерата, бойната система, и всичко, ми е толкова живо и приятно и плавно, а РИФТ-а някак ми идва дръвце. Ти казваш, че с някъв меле клас ти е било дърво на НВН, не знам ... най-вероятно, ако не й оправят всичките проблеми, или ще си взимам GW2 лятото, или ще дам втори шанс на Рифт :)

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2013 10:44

Ами тоя с големия меч е голямо дърво, определено. Много по-голямо дърво от класовете с двурък меч от която и да било друга игра.
Самата бойна система на NW бие рифт, определено. Ама пък възможността, която рифт ти дава с едно геройче да си танк, хилър, съпорт и дпс с натискането на едно бутонче е несравнимо, според мен (аз примерно мразя реролването, пък и ежедневието ми не позволява да имам 3-4 алта). Така като играехме с компанията го нямаше момента в началото - добре, кой с какво ще играе?! Всеки си направи какъвто клас поиска и във всеки един момент бяхме перфектни за парти, именно заради смяната на билдове с един бутон. В рифт имаше "хлоромансър", какво повече да кажа :D
Ако ще цъкаш GW2 или РИФТ, пиши :)

ЕДИТ: Разбирам те, с някои игри химията просто не се получава, въпреки доброто им качество (както аз с WoW).

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2013 12:08

може би по-добре да се пренесем в темата за рифт, но ми стана интересно това със смяната на билдовете ... как точно става, щот аз май не съм довидял нещата - в смисъл, нали в началото има да избереш м/у 3 ''дървета'' и да правиш какви ли не комбинации, но после ?

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com