Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: God Mode
Публикувано на: 14 Апр 2013 18:40

Здравейте някой да има информация за тази игра God Mode ,която трябва да излиза този месец..доколкото знам ще е шутър от 3-то лице,но не разбрах онлайн игра ли ще е,изцяло мултиплеър насочена или....?

Профил

Аватар
Заглавие: Re: God Mode
Публикувано на: 14 Апр 2013 20:20

Cooperative multiplayer с до 4 човека. :D
Като видях че е само 6 евро в Steam веднага я грабнах. :D
Изглежда яко. :)

Профил

Публикувано на: 14 Апр 2013 20:28

много евтина,като я пробваш напиши отзиви как е :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Апр 2013 20:50

Kratoss написа:
много евтина,като я пробваш напиши отзиви как е :)

Ще драсна няколко реда като излезе и я пробвам.
Нямам големи очаквания, но се надявам да става за губене на време. Даже и да е слабо изпълнение, поне цената не е космическа.
Ще видим. :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Апр 2013 14:09

Играта е средна работа.

Графиката е прилична, като за 1,8 гигабайтова игра.
Има доста неща за отключване (оръжия, ъпгрейди, козметични).
Харесват ми и така наречените Tests of Faith - нещо като...как да го нарека...random правило в отделните части на всяко ниво.
Може да е безсмъртие, може да ви се падне да ви се сменят оръжията на всеки 10 секунди, да губите кръв и да се heal-вате само като сте близо до съотборник, целият отбор да споделя общи патрони и кръв и много други.
Добра идея е, защото като преигравате някое ниво, геймплейно то няма да е абсолютно същото всеки път.
Интересна е и битката за злато в краят на всяко ниво, където е позволен приятелският огън и целта е да съберете колкото се може повече злато, за отключване на разни неща.

Сега към минусите:
Кадрите в секунда са заключени на 45 (не е ясно дали е бъг или не). Иначе спад на кадри няма.
Бъгове - заклещване на противници тук-там, няколко пъти ми се случи противника да се цели очевидно не в мен, а до мен, но ми взима кръв. (може да е било поради висок ping, нямам идея, но определено изглежда тъпо). Matchmakinga не е от най-бързите и може да се наложи понякога да почакате минута или две докато ви свърже с други играчи.
Най-досадният проблем - voice chat-ът не е push-to-talk. Микрофоните на всички играчи (ако им са свързани към PC-то) са винаги включени.
И не, няма начин да ги mute-нете. Това, дори и да не говорят, води до досадни шумове. Какво ли не ми се случи да чуя за 2 часа игра - въздишки, музики, мяукания на котки - ужас. :(
Надявам се в най-скоро време да оправят всичко това.

Играта определено има потенциал, но оттук нататък зависи дали разработчиците ще се заемат здраво с отстраняване на бъгове, дали ще чуят съветите на играчите и дали ще добавят още съдържание след време.
Не е перфектна игра, но за цена от 7 евро е добре, играл съм много по-лоши (и скъпи) заглавия.

Профил

Публикувано на: 20 Апр 2013 18:39

Много благодаря за ревюто,което направи,много е подробно!Някой беше споменал,че не можело да се стреля докато тичаш и още някакви минуси.. но от това,което каза има и доста добри идеи играта и става за губене на време,макар че аз напоследък съм се зарибил яко по Ghost Recon Online и май цялото игрово време го прекарвам там :) Още веднъж благодаря,че написа как е играта :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost