Играта е средна работа.
Графиката е прилична, като за 1,8 гигабайтова игра.
Има доста неща за отключване (оръжия, ъпгрейди, козметични).
Харесват ми и така наречените Tests of Faith - нещо като...как да го нарека...random правило в отделните части на всяко ниво.
Може да е безсмъртие, може да ви се падне да ви се сменят оръжията на всеки 10 секунди, да губите кръв и да се heal-вате само като сте близо до съотборник, целият отбор да споделя общи патрони и кръв и много други.
Добра идея е, защото като преигравате някое ниво, геймплейно то няма да е абсолютно същото всеки път.
Интересна е и битката за злато в краят на всяко ниво, където е позволен приятелският огън и целта е да съберете колкото се може повече злато, за отключване на разни неща.
Сега към минусите:
Кадрите в секунда са заключени на 45 (не е ясно дали е бъг или не). Иначе спад на кадри няма.
Бъгове - заклещване на противници тук-там, няколко пъти ми се случи противника да се цели очевидно не в мен, а до мен, но ми взима кръв. (може да е било поради висок ping, нямам идея, но определено изглежда тъпо). Matchmakinga не е от най-бързите и може да се наложи понякога да почакате минута или две докато ви свърже с други играчи.
Най-досадният проблем - voice chat-ът не е push-to-talk. Микрофоните на всички играчи (ако им са свързани към PC-то) са винаги включени.
И не, няма начин да ги mute-нете. Това, дори и да не говорят, води до досадни шумове. Какво ли не ми се случи да чуя за 2 часа игра - въздишки, музики, мяукания на котки - ужас.

Надявам се в най-скоро време да оправят всичко това.
Играта определено има потенциал, но оттук нататък зависи дали разработчиците ще се заемат здраво с отстраняване на бъгове, дали ще чуят съветите на играчите и дали ще добавят още съдържание след време.
Не е перфектна игра, но за цена от 7 евро е добре, играл съм много по-лоши (и скъпи) заглавия.