Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Dead Space 3
Публикувано на: 22 Мар 2013 13:46

Честно казано леко безсмислено ми е това DLC. :roll: Едва 3 chapter-a е и трепеш почти само виденията, които дименциите на Айзък и Джон причиняват. Иначе новите скинове на Stalker-ите и на The Pack просто къртят.

Профил

Аватар
В момента играе: Заглавията които си заслужават...
Публикувано на: 22 Мар 2013 18:23

Даа, кратко беше DLC-то ...иначе беше добро!
Краят обаче много ми напомня на Мass effect...главния герой отново ще трябва да спасява планетата Земя, заедно с пришълците (хората) на нея :o

Като цяло най-много ми харесва 3-тата част на поредицата...
Мисля че ако посегнат към 4-та част вече наистина ще я развалят... ( лично мнение придружено с няколко довода).
Съжалявам за това, че не е пусната за продан в Steam... нали все пак ORIGIN е конкурента й... :(

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2013 19:06

Spoiler for :
Абе на места историята започва да ми куца. Интересно ми е как ще му оправят психиката на Айзънк. Той в края на първата част вече имаше видения и му се привиждаше мъртвата му приятелка и между първата и втората беше пациент на психиатричната клиника на Tитан, където започва действието във втория installment и където EarthGov си правеха mind control eксперименти с него. Пък и в края на двойката си имплантира парче от черния маркер в мозъка, как така не изпатка в третата част при все че маркерите карат хората да полудяват при допира с тях. Освен това Awakened завършва със затворен край, възможно е тези луни да са били халюцинации също. :)

ПП

When attacked by enemies that are hallucinations their bodies will disappear, but their dismembered limbs will remain laying about.
At the beginning Isaac's helmet assembles over his head, which is unknown how because right before the battle with the Tau Volantis Moon, an explosion damages his helmet, and later he ripped it off his suit. (Unless the RIG has reconstructive capabilities)

Не че са болка за умирате тези недоизмислени моменти, ама правят впечатление.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost