04 Фев 2011 19:38 Мнения: 376 Местоположение: Терминала за Афганистан
В момента играе: С ануса ти
Заглавие: Рейсър
Публикувано на: 12 Дек 2012 10:35
Кажете някакъв добър рейсър от сорта на GRID, Dirt, NFS, че ми се прицъка с БМВ и Порше
В момента играе: with your brain
Заглавие: Re: Рейсър
Публикувано на: 12 Дек 2012 11:26
Burnout Paradise: The Ultimate Box, FlatOut 2, Split/Second: Velocity.
___________________________________ “Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.”
SvRomanov
Публикувано на: 12 Дек 2012 11:33
Ако държиш на БМВ и Порше - Need For Speed Shift и Shift 2 Unleashed.Има по няколко модела и от двете марки.Имай впредвид обаче че не са лесни като GRID, DiRT и останалите NFS-та.Need For Speed Most Wanted 2012 и Hot Pursuit 2010, пак с БМВ и Порше, но по-аркадни и лесни.За други игри с двете марки аз лично не се сещам.
beans
Публикувано на: 12 Дек 2012 11:33
white storm написа:
Burnout Paradise: The Ultimate Box, FlatOut 2, Split/Second: Velocity.
И 3-те съм ги играл
Публикувано на: 12 Дек 2012 11:34
SvRomanov написа:
Ако държиш на БМВ и Порше - Need For Speed Shift и Shift 2 Unleashed.Има по няколко модела и от двете марки.Имай впредвид обаче че не са лесни като GRID, DiRT и останалите NFS-та.Need For Speed Most Wanted 2012 и Hot Pursuit 2010, пак с БМВ и Порше, но по-аркадни и лесни.За други игри с двете марки аз лично не се сещам.
Мерси
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 12 Дек 2012 17:24
Шифт 2ката е лудница на дрифта, ама си остава факта че трябва да си настроиш чувствителността и пак трудно се свиква с колата. Но ако всичко ти е ок прайш по 2-3к точки и се чувстваш адски BOSS
От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
SvRomanov
Публикувано на: 12 Дек 2012 21:16
{SuPa-1337-Killa} написа:
Шифт 2ката е лудница на дрифта, ама си остава факта че трябва да си настроиш чувствителността и пак трудно се свиква с колата. Но ако всичко ти е ок прайш по 2-3к точки и се чувстваш адски BOSS
+1, най-добрия дрифт в игра, която съм играл.Свикнеш ли веднъж с колата кефа е неописуем.И в единицата не беше лош дрифт-а, ама пък повечето писти бяха толкова тесни че ти късаха нервите.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения