Заглавие: Търся имена на игри публикувани в списания от преди време.
Здравейте,
От преди много дълго време (Към 2000-ната когато си взех първия компютър) се сещам че бях купувал списания редовно и те имаха по един диск с демота.
Няколко от игрите които се сещам бяха публикувани по онова време бяха Dungeon Siege, Star Wars: Jedi Knight - Jedi Outcast и много други. Но само няколко игри ми взеха вниманието по това време.
И така се случи, че загубих дисковете и не си спомням имената на игрите. Дадох тези две имена по-отгоре за да е по-лесно да се намери лист от игри рекламирани по онова време (по хронологичен ред).
Така, първата игра която ми хвана интереса по онова време беше:
FPS, и имаше динозаври в нея. Имаше няколко други оръжия: Лък, чиито стрели можеше да вземеш обратно, и някъв нокът завързан на раката като оръжие за близък бой. Сещам се че старт-а е в едни руини в един басейн, където почват да те нападат динозаври. Друго не се сещам по тая игра.
Втората игра която ми хвана интереса беше:
Пак FPS, ти си от спец-части и мисията почва на един коръб. Трябваше да не разрешиш на нйкои да пусне алармата и трябваше да отвориш едно карго и да се изкашониш вътре. После пък почна една мисия в джунгла някаква дето те разтрелват като мишена за тренинг.
За другите игри не се сещам нищо дето ми хванаха вниманието по онова време, но съм сигурен, че ако намерим имената на тия игри ще можен да намерим хронология на дисковете пуснати и ще вида кои дискове бях опитал, че да си задоволя интереса.
Благодаря много предвърително.
(Редакция/ПП): Ах, сетих се името на втората игра: Soldier of Fortune, че и намерих картинка:
![](http://pics.mobygames.com/images/covers/large/1047286693-00.jpg)
Но не се сещам нищо друго за другите игри. Благодаря много, пак.