Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: with your brain
Заглавие: Re: Dishonored
Публикувано на: 11 Окт 2012 22:42

Наистина би било добре да има втора част.Преди малко я врътнах.Края е стандартен,но доволно добър,въпреки,че някой въпроси останаха неизяснени и оставя вкуса за малко прибързан и претупан.Забележката ми е,че в края със всички сили които имаш няма почти никакво предизвикателство, а единствено кеф от размазването на противниците.Дължината разбира се може да се удължи с откриването на всичките руни и чармове,но в един момент просто се хванах,че искам да видя края и не ми се занимаваше. Арта наистина е добър, навяващ ми спомени от Биошок най-вече заради самата стилистика на лицата и чувството струящо от света.С лекота тази игра се нарежда до деукса при все всичките и минуси.Не е перфектна,но е нещо свежо и различно при стандартния бълвоч всяка година.Препоръчвам я на всеки истински ценител.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2012 21:47

Очаквах повече, а се оказа точно това, което си мислех че ще е.
Никога не съм харесвал Thief подобни стелт системи, където клякаш и можеш да ходиш из цялата стая без нито една персона да осъзнае, че си там. Поне в Thief трябваше да ходиш по сенките, тук по средата на светла зала можеш да разиграваш АИ-то. Е, съжалявам, че cover based системите се смятат за гей, ама това е най-близкото до stelth.
Отново вони отвсякъде на Bethesda. Страхотен сетъп, страхотна атмосфера, страхотен lore, кух сюжет. Нещо не успя да хване цялото Revenge solves everything и това се разбира от момента в който започваш да работиш за онези скапани революционери. Никога не съм вярвал да видя по скучна revenge история от AC2. А те с това рекламираха, мамка му. Трябва да направят продължение, или целия им lore отива на майната си.
Останалата част от играта си е измислена страхотно. И също така не разбирам какъв е целия този wrath към Borderlands 2. Заедно със Dishonored са си прекрасни игри сами по себе си.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Публикувано на: 13 Окт 2012 14:53

Dante написа:
Е, ташак ли си направиха. Как може да е ТОЛКОВА кратка :x

Aз направих 12 часа плейтру. Играта може да се мине за 4, може и за 14, от теб зависи :P

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 13 Окт 2012 16:02

Dante написа:
Не, просто ме натролиха и си помислих, че мисията, която убиваш Лорд Регенът е последната, лоло :lol:

Има още до края,но наистина е кратка.И всъщност не е задължително да го убиеш,много по-интересно е ако го прецакаш.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Окт 2012 07:17

Spoiler for :
Има начин вместо да го убиеш, да го изобличиш и пуснеш на хората всичките му признания. По този начин го счита за елиминиран, без дори да го докоснеш

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 14 Окт 2012 12:36

Невероятна, играта е просто идеална евала честно :!:
Ся да дойде някой да ми каже че вече не се правили игри шедьоври.

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Окт 2012 13:24

Играйте и хкома.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Окт 2012 14:38

Превъртях я играта и забележки нямам абсолютно никакви освен:
Spoiler for :
Глупавия бъг в Камбел мисията заради която трябваше да рестартирам цялата мисия от начало, малко anti-climax последно ниво и липсата на развръзка относно The Outsider и защо е избрал Корво, кой по дяволите и тн. Отделно беше леко предсказуемо, че тия 3-мата тъпаци ще те предадат.

Сейфовете и комбинациите са елементарни, не знам как може да си блъскаш главата 1 час за тях -.-

Играта далеч не е кратка поне по начина, по който аз я минах, отне ми 3/4 дена интензивно геймене. За сметка на това открих всички руни, всички чармове, ghost, no one killed, non-lethal на всяка мисия. Буквално минах цялата игра без да убия един персонаж. Което е изключително задоволително - много малко игри имат подобна опция и много малко игри предлагат толкова алтернативни начини да минеш една мисия. На края имах буквално около 50 руни за употреба - реално ползвах само dark sight / blink и точно 3 на брой стрелички за приспиване за да мина цялата игра.

Който говори за тъпо AI или играе на ниска трудност или си коли наред. Отдавна не ми се е случвало да играя игра, която да ме кара да правя сейв след всеки неутрализиран враг враг (разбирай на всеки 10 секунди).

Въобще много готина игра - ще има кърваво преиграване определено, в което ще коля и избивам всичко наред :р Че тоя прословут меч не го ползвах веднъж.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Окт 2012 15:04

Елементарни са ако намериш подсказката. Много ясно че като намериш листче е лесно да свържеш 2 и 2, но хайде кажи ми сейфа на мисията с мостовете ? Една стая с картини, мисля че се пада 3 мисия или 4, мисля че е тая със Соколоф. Има един сейф в един блок, който няма отваряне, ако не се сещаш точно, след тоя блок има един пич на балкона си пуши цигара и може да влезеш тихомълком и да му ообереш апартамента. Преди него точно в другия блок има апартамент със сейф, който няма никакви подсказки.

Профил

Аватар
В момента играе: С пъпа на баба ти
Публикувано на: 14 Окт 2012 21:59

Дори не съм се занимавал с подсказки за сейфовете... Гледах си ги от нета и тва е. А играта си я бива и почти не мога да и намеря кусури с изключение на руните. В началото ги събирах сичките, но в последствие осъзнах, че играя само на blink и плъховете.. чат пат да пусна нещо друго за разнообразие и имах поне 10 руни които не ползвах. С чармовете същата работа... цъках си с някакви от началото и после каквото и да взема не ме кефеше и не го слагах. Към последните нива се отказах да се занимавам да събирам каквото и да е.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Окт 2012 11:28

DJ Cat написа:
Елементарни са ако намериш подсказката. Много ясно че като намериш листче е лесно да свържеш 2 и 2, но хайде кажи ми сейфа на мисията с мостовете ? Една стая с картини, мисля че се пада 3 мисия или 4, мисля че е тая със Соколоф. Има един сейф в един блок, който няма отваряне, ако не се сещаш точно, след тоя блок има един пич на балкона си пуши цигара и може да влезеш тихомълком и да му ообереш апартамента. Преди него точно в другия блок има апартамент със сейф, който няма никакви подсказки.

Много малко са сейфовете дето подсказката не е до тях. И на тоя е до него - метафорично ти казва гледай картините. На всяка от картините има по едно число - 4, 3 и 7 ако си спомням правилно. Пробвах да ги направя от 3 етаж надолу като последователност (не стана), после от 1 етаж нагоре (не стана) и накрая просто заменях местата на 3 числа до като не стане. Не се изисква особено мозък :D Щеше да е по яко да няма изобщо подсказка и да трябва да си наблюдателен и да видиш числата сам в картините.

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 16 Окт 2012 17:08

^^^^
направих същото :D

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com