Автор |
Съобщение |
white storm
|
|
В момента играе: with your brain
|
|
Заглавие: Re: Dishonored Публикувано на: 11 Окт 2012 22:42
Наистина би било добре да има втора част.Преди малко я врътнах.Края е стандартен,но доволно добър,въпреки,че някой въпроси останаха неизяснени и оставя вкуса за малко прибързан и претупан.Забележката ми е,че в края със всички сили които имаш няма почти никакво предизвикателство, а единствено кеф от размазването на противниците.Дължината разбира се може да се удължи с откриването на всичките руни и чармове,но в един момент просто се хванах,че искам да видя края и не ми се занимаваше. Арта наистина е добър, навяващ ми спомени от Биошок най-вече заради самата стилистика на лицата и чувството струящо от света.С лекота тази игра се нарежда до деукса при все всичките и минуси.Не е перфектна,но е нещо свежо и различно при стандартния бълвоч всяка година.Препоръчвам я на всеки истински ценител.
___________________________________ “Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.”
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dishonored Публикувано на: 12 Окт 2012 21:47
Очаквах повече, а се оказа точно това, което си мислех че ще е. Никога не съм харесвал Thief подобни стелт системи, където клякаш и можеш да ходиш из цялата стая без нито една персона да осъзнае, че си там. Поне в Thief трябваше да ходиш по сенките, тук по средата на светла зала можеш да разиграваш АИ-то. Е, съжалявам, че cover based системите се смятат за гей, ама това е най-близкото до stelth. Отново вони отвсякъде на Bethesda. Страхотен сетъп, страхотна атмосфера, страхотен lore, кух сюжет. Нещо не успя да хване цялото Revenge solves everything и това се разбира от момента в който започваш да работиш за онези скапани революционери. Никога не съм вярвал да видя по скучна revenge история от AC2. А те с това рекламираха, мамка му. Трябва да направят продължение, или целия им lore отива на майната си. Останалата част от играта си е измислена страхотно. И също така не разбирам какъв е целия този wrath към Borderlands 2. Заедно със Dishonored са си прекрасни игри сами по себе си.
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Dishonored Публикувано на: 13 Окт 2012 14:53
Dante написа: Е, ташак ли си направиха. Как може да е ТОЛКОВА кратка Aз направих 12 часа плейтру. Играта може да се мине за 4, може и за 14, от теб зависи
|
|
|
|
white storm
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dishonored Публикувано на: 13 Окт 2012 16:02
Dante написа: Не, просто ме натролиха и си помислих, че мисията, която убиваш Лорд Регенът е последната, лоло Има още до края,но наистина е кратка.И всъщност не е задължително да го убиеш,много по-интересно е ако го прецакаш.
___________________________________ “Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.”
|
|
|
|
|
white storm
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dishonored Публикувано на: 14 Окт 2012 07:17
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Dishonored Публикувано на: 14 Окт 2012 12:36
Невероятна, играта е просто идеална евала честно Ся да дойде някой да ми каже че вече не се правили игри шедьоври.
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dishonored Публикувано на: 14 Окт 2012 13:24
Играйте и хкома.
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dishonored Публикувано на: 14 Окт 2012 14:38
Превъртях я играта и забележки нямам абсолютно никакви освен: Сейфовете и комбинациите са елементарни, не знам как може да си блъскаш главата 1 час за тях -.- Играта далеч не е кратка поне по начина, по който аз я минах, отне ми 3/4 дена интензивно геймене. За сметка на това открих всички руни, всички чармове, ghost, no one killed, non-lethal на всяка мисия. Буквално минах цялата игра без да убия един персонаж. Което е изключително задоволително - много малко игри имат подобна опция и много малко игри предлагат толкова алтернативни начини да минеш една мисия. На края имах буквално около 50 руни за употреба - реално ползвах само dark sight / blink и точно 3 на брой стрелички за приспиване за да мина цялата игра. Който говори за тъпо AI или играе на ниска трудност или си коли наред. Отдавна не ми се е случвало да играя игра, която да ме кара да правя сейв след всеки неутрализиран враг враг (разбирай на всеки 10 секунди). Въобще много готина игра - ще има кърваво преиграване определено, в което ще коля и избивам всичко наред :р Че тоя прословут меч не го ползвах веднъж.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dishonored Публикувано на: 14 Окт 2012 15:04
Елементарни са ако намериш подсказката. Много ясно че като намериш листче е лесно да свържеш 2 и 2, но хайде кажи ми сейфа на мисията с мостовете ? Една стая с картини, мисля че се пада 3 мисия или 4, мисля че е тая със Соколоф. Има един сейф в един блок, който няма отваряне, ако не се сещаш точно, след тоя блок има един пич на балкона си пуши цигара и може да влезеш тихомълком и да му ообереш апартамента. Преди него точно в другия блок има апартамент със сейф, който няма никакви подсказки.
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Dishonored Публикувано на: 14 Окт 2012 21:59
Дори не съм се занимавал с подсказки за сейфовете... Гледах си ги от нета и тва е. А играта си я бива и почти не мога да и намеря кусури с изключение на руните. В началото ги събирах сичките, но в последствие осъзнах, че играя само на blink и плъховете.. чат пат да пусна нещо друго за разнообразие и имах поне 10 руни които не ползвах. С чармовете същата работа... цъках си с някакви от началото и после каквото и да взема не ме кефеше и не го слагах. Към последните нива се отказах да се занимавам да събирам каквото и да е.
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dishonored Публикувано на: 16 Окт 2012 11:28
DJ Cat написа: Елементарни са ако намериш подсказката. Много ясно че като намериш листче е лесно да свържеш 2 и 2, но хайде кажи ми сейфа на мисията с мостовете ? Една стая с картини, мисля че се пада 3 мисия или 4, мисля че е тая със Соколоф. Има един сейф в един блок, който няма отваряне, ако не се сещаш точно, след тоя блок има един пич на балкона си пуши цигара и може да влезеш тихомълком и да му ообереш апартамента. Преди него точно в другия блок има апартамент със сейф, който няма никакви подсказки. Много малко са сейфовете дето подсказката не е до тях. И на тоя е до него - метафорично ти казва гледай картините. На всяка от картините има по едно число - 4, 3 и 7 ако си спомням правилно. Пробвах да ги направя от 3 етаж надолу като последователност (не стана), после от 1 етаж нагоре (не стана) и накрая просто заменях местата на 3 числа до като не стане. Не се изисква особено мозък Щеше да е по яко да няма изобщо подсказка и да трябва да си наблюдателен и да видиш числата сам в картините.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Dishonored Публикувано на: 16 Окт 2012 17:08
^^^^ направих същото
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|