Имам допълнителен account , който е направен 2009-та (не е Battlenet account) и следователно може да се използва за LVL 80 герой!
Как се прави това?
-Ами по следния начин:
Ако имате акаунт Battlenet (можете също така да направите нов, коeто е напълно безплатнo), можете да прехвърлите стария ми акаунт до вашия профил Battlenet. Тогава, когато сте прехвърлили account-a ми в профила си в Battlenet,можете да вземете "Scroll of Resurrection" от мен или от някой, когото познавате.
Когато приемете scroll of Ressurection Вие ще получите следните бонуси:
* Вашата сметка ще бъде обновенa до катаклизъм (не е нужно да купуват никакви експанжъни!)
* Instant ниво 80 герой (свободен избор!)
* Безплатен реалм трансфер до реалм на ваш приятел или който реалм искате!
* 7 дни безплатна игра време!
Accounta вече ще има 7 дни време на игра, но мога да сложа до 1 месец допълнително време на игра, ако желаете!
Също така бих искал да добавя, че самият account (който има всички разширения) е много по-евтин да си го купите от мен, отколкото да купите играта в магазина, както и ще получите бонуси от scroll of ressurection account!
Всички детайли ще бъдат в профила си, така че, ако някога загубите сметката си, ще можете да използвате своята собствена секретна парола и имейл адрес, за да си го върнете.
Повече информация за Scroll of Resurrection може да намерите тук:
http://eu.battle.net/support/en/article ... ection-faq # Q15
Ако имате някакви въпроси не се колебайте да изпратите имейл или да добавите скайпа ми за повече информация!
email:
donidarkowow@abv.bgskype: l4n---