Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Заглавие: Абе, ID феновете
Публикувано на: 11 Авг 2012 09:00

Така и не можах да разбера на таз годишния Quakecon коя беше "новата" игра на Id?

DooM 3: BFG Edition? :roll:

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Абе, ID феновете
Публикувано на: 11 Авг 2012 09:05

Абе, ID феновете

kill yourselves

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2012 12:48

Мисля че работят по Doom 4.И показаха трейлър на нов Rise of the triad.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 12 Авг 2012 19:50

Rise of the triad или както се пише там правилно, няма нищо общо с ид до колко знам. Просто е използвала техния енджин, а сега новата ще ползва unreal и от тва дето видях е чист шит. Това беше една чиста лъжа, подвеждане на хората, да си мислят, че става въпрос за Doom или Quake. Да има некъв интерес към кона.
Има 2 вероятности за тази шибана политика на ид последните години. Или просто немогат нищо вече да правят и нямат идеи и тн това е лошия вариант за всички не само техни фенове, а за всички геймъри. Мен вече не ми дреме на уя за тех, защото съм отвратен от тази политика. Да не изреждам всичко, но да спемена най важното, че по най МАЛОУМНИЯ възможен начин преебаха RAGE, вместо да е най великата игра те с техното високомерие, грешна политка го погребаха. Като не пуснаха MOD туулса и като не направиха Deathmatch мулти класическо, което щеше да е не по малко успешно от това на COD, защото има нови оръжия, коли и тн. Но явно няма ресурс за толко мащабна игра. Също в сънгъла на тази прекрасна игра липсваше още RPG елементи и разнообразие, беше прекалено малко това дето направиха. Играта е достатъчно дълга, но просто трябваше да вземат пример от Бетесда от към RPG елементите. Мини игрите примерно които са изяли доста ресурс мен специално не ме кефат толко. И елемента преиграване можеше да се направи, но вече доста сложно става, трябва да погледнат от Близард как се правеше преди години това.
Та така тва са лошите, най лоши неща. Другия момент е, че може би съзнават, че сгрешиха с това, че показаха едва ли не целия RAGE преди да излезе. Десетки видеа, скрийншоти и тн. И те това го казаха скоро, че наистина е така и са по този начин заблудили хората и те са очаквали много повече. Тва е оптимистичния вариант - да минат на другата крайност и да не показват нищо, нищичко от DOOM4 до самата премиера. Мен това ми харесва повече от това да видя целата игра преди да я играя! Просто убиват всичко, целата тръпка с толко видеа. Но дали наистина са решили да минат на тая крайност, малко ме съмнява защото това е липса на реклама, тея видеа и тн създава хайп и носи много продажби и мен не ми се вярва да го направят. И тук пак се връщаме на възможния първи вариант с липсата на идеи и просто това, че нищо немогат да направят да оправдят очакванията на хората вече. Истината е някаде там... в момента ид ги има (колко и да ми е неприятно да го призная) единствено благодарения на Бетесда и Зенимакс. Просто са голо вода.... и кал по дреите. Каквато и да е игра RAGE, а тя не е определено провал, то 7те години за направата и са просто нечовешки. Какъвто е Ромеро такива станаха и ид, крушата не пада по далеч от дървото... снобове смазани се превърнаха. DOOM4 ще им реши бъдещето според мен, ако не оправдае високите очаквания, не ги виждам колко ще ги търпят Бетесда/Зенимакс. Все пак погледни wiki колко човека са ид и какво правят.... кой им плаща за това НИЩО ? :Д

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com