Damnation написа:
Dr.Falus написа:
Така ли, Близ фенбойче?
Писна ми от такива като тебе,дето налапват всичко,което Близард изсере и после го защитават с живота си."Ама ти само хейтиш,ама ти само тролиш"
Май нещо не мога да намеря къде в темата защитавам играта, тъпчо, съветам продаващия да погледне внимателно какво продава, ама ти си прекалено прост за да забележиш. Как се пръкна толкова тъп, а, признай, да не си дете на брак между кръвни роднини нещо, то само сред циганята се практикува това ама кой знае ? Или са те изпускали на главата ти като бебе ?
Давай, отговори ми още веднъж толкова "отворено" и предизвикателно, мишок недоклатен
И к'во-ще ме издириш?
Тъп си ей.Хамелеона например си я цъка играта и се кефи,въобще не го боли кура кой хейти и кой не хейти по играта.Евала,пич е
.
А ти-
Щом не защитаваш играта,закво по дяволите спориш тогава?
Изразявам мнението си,което е че Т2 е на светлинни години пред Д3 и че Д3 съква.А ти тука се палиш,че някакъв продавал два месеца+ след премиерата на играта.Няма да му я купят ли? Все ще се намери някой друг да се излъже и след толкова време.
И не трябва да кажеш,че си фенбой.То се вижда от начина по който продължаваш спора.