Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: The Walking Dead (game)
Публикувано на: 03 Юли 2012 11:47

Не видях темичка за това ще постна една, играта е супер чук. Отдавна не ми се беше случвало да имам ръш от игра. Моралните избори са доста яки и нямаш особено време много да мислиш за повечето от тях, което прави избора още по тегав в добрият смисъл на думата ^^

Та споделете мнение и какво направихте:

Spoiler for :
Аз я цъках с другаря Nlight - излъгахме фермера, и избрахме да спасим полицая преди детето. Кени ни се поядоса, фермера също. После не подкрепихме нито Кени, нито дъртия педал, решихме да reason-ваме с него. Все пак Кени беше малко благодарен. Казахме истината на репортерката и на детето, после избрахме репортерката щото беше добра с пистолета, макар че другият пич има technical knowledge и вероятно ще има повратна точка в историята. В епизод 2 дадохме храна на новият пич Марк, на дъртия педерас, на детето на Кени и на тая другата пача военната дето се бие за лидерското място с Кени. Решихме, че "политически" ще е най изгодно за нас. Гледахме да сме що годе морални и не убихме тая лудата с арбалета щото почна да разказва некви неща за тия боклуците канибалите. Убихме дъртия педерас щото се опита да ни убие в епизод 1 и щото така или иначе беше goner копелето, и после избрахме мини-косата, убихме и единият брат. Намерихме шапката на малката, после боя с другият брат, тъпата военна не поиска да ни помогне и за малко да умрем но Карли кейм то сейв да дей с добър изстрел. После дъртата я оставихме да я изяде зомбито и уставихме другият брат да го изядат зомбитата. Успокоихме малката що сме убили първият брат и естествено взехме всички провизии от колата. Най вероятно в епизод 3 ще трябва да се отървем от военната пача щото ще се опита да ни преебе за дето убихме и без това умрелият и баща.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: The Walking Dead (game)
Публикувано на: 03 Юли 2012 16:42

Много яка игричка. Определно нямаш много време да мислиш за да взимаш дадено решение и това е голям плюс. Чакам този месец трети епизод, накрая като излязат всички, ще е преиграва. Първи епизод ми хареса малко повече обаче, въпреки че беше доста постен. Иначе един от най-важните избори - Спасих Дъг, защото агентката щеше да ми се ядоса, че човека, когото обича съм го оставил да умре, а и момчето е някакво свястно и ти помага без да те тормози. А и женката знае всичко за теб, айде не....

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 03 Юли 2012 22:10

Тъкмо я пуснах и изиграх първата сцена. Понеже вече бях забравил механиката...

Spoiler for :
не можах да помогна на учителя, дето се беше хванал в мечия капан. Пробвах да отсека веригата с брадвата, пробвах да отворя капана, но все не ставаше. Накрая бях изгубил много време и реших да му отсека крака. Докато нанасях ударите се почувствах по ебахти извратения начин, щото през цялото време си мислех, че може би има и друго решение, но понеже не съм достатъчно съобразителен, човекът сега пищи под брадвата. Само че дори това не помогна, мамицата му, наистина бях изгубил много време в мотаене и точно като го отсякох, зомбитата приближиха твърде много и хората се паникьосаха, едно от момчетата почна да дърпа пушката на моя човек и той го гръмна; трябваше да бягаме, взехме раненото момче и оставихме учителя с отсечения крак и да бъдe изяден от зомбитата

...и после се появи надписа The Walking Dead. Ебати. Никога досега игра не ме е карала да се чувствам виновен, че съм сакат играч.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Юли 2012 22:41

Тва ти е единствения вариант - брадва-крак. Иначе не си се прецакал, накрая пак нямаше да можеш да го спасиш.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com