Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: малко помощ относно характеристики на РС Публикувано на: 09 Мар 2012 11:20
искам да ви питам този комп дали е добър и как да разбирам кога изискванията на някоя игра са ОК за компа  Processor: AMD A4-3400 APU Radeon HD Graphic 2.70Ghz Installed memory 4.00GB(3.25GB usable) System type 32-bit Operatin System AMD Radeon HD 6410D si4ki mi kazaha 4e tva e bilo slabo molq daite i nqkfi idei za multyplayer igri  blagodarsko predvare
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: малко помощ относно характеристики на РС Публикувано на: 09 Мар 2012 11:36
Смешен е тоя комп.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: малко помощ относно характеристики на РС Публикувано на: 09 Мар 2012 12:01
Lich King написа: Смешен е тоя комп. добре де ама това имам дай някоя идея за игра която може да играя на него нещо мултиплеяр благодаря 
|
|
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: малко помощ относно характеристики на РС Публикувано на: 09 Мар 2012 17:40
Всяка игра можеш да играеш с тоя комп, ама на най-ниски настройки.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
 |
renomous
|
 |
|
|
Заглавие: Re: малко помощ относно характеристики на РС Публикувано на: 10 Мар 2012 08:48
DEKARON !!!!!!!!!!! 
___________________________________ Когато ти развалят настроението, вземи ударна доза "3аебин"..!!! /Жоро Рапа ft Алекса Съжалявам (music) ;p......
|
|
|
|
 |
Love_Kittens
|
 |
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
|
|
|
|
|
 |
Love_Kittens
|
 |
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
|
|
Заглавие: Re: малко помощ относно характеристики на РС Публикувано на: 13 Мар 2012 16:53
|
|
|
|
 |
Away^^
|
 |
|
|
Заглавие: Re: малко помощ относно характеристики на РС Публикувано на: 13 Мар 2012 17:06
Само Radeon-ки пробутваш на хората, то бива фенщина...  За тея 2 бона на вятъра ще взема 2 Nвидийки висок клас и ще си свиркам.
|
|
|
|
 |
Love_Kittens
|
 |
|
|
Заглавие: Re: малко помощ относно характеристики на РС Публикувано на: 13 Мар 2012 17:25
Свиркай си, ама в момента тая радеонка е топ картата  Хахах и ти си мислиш, че Nvidia винаги ще са на върха.. да, ама не. Винаги си има и от едната страна по-добри модели и отдругата страна по-добри. Примерно за 260 лева Nvidia предлагат GTX 550 Ti, докато Radeon 6790, която си е по-добра, но пък например за 800-850 лева може да си вземеш радеон 6970 суперклокната версия, докато Nvidia си имат GTX 580, която е по-добрата. Но в момента за 1000 лева 7970 е най-добрият вариант. Пък и 2ро, че с такова дъно 7970 използва пълният потенциал на дъното PCI-E 3, докато сегашните Nvidia-ки ще си вървят на PCI-E 2.. Моля да не дрънкаш глупости!
|
|
|
|
 |
Away^^
|
 |
|
|
Заглавие: Re: малко помощ относно характеристики на РС Публикувано на: 13 Мар 2012 17:40
Ами то преди така някои хора ме убеждаваха, че Radeon HD4850 е по-нова и по-добра от 8800GT. Времето обаче друго показа, на 8800GT доста от игрите вървяха по-добре, въпреки че бенчмарковете бяха в полза на HD4850-ката. После пък като видяха разработчиците, че за нищо не става картата взеха да пишат изисквания на игрите тип "Nvidia 8600GT or ATi Radeon HD4850" Смятай 
|
|
|
|
 |
Me
|
 |
|
|
Заглавие: Re: малко помощ относно характеристики на РС Публикувано на: 13 Мар 2012 20:22
По-важното е, че повечето игри са Nvidia friedly. Пък и то винаги така става - AMD/ATI избързват и пускат картите си от ново поколение, детронират Nvidia, но само докато зелените изкарат техните си карти. Изчакай малко, докато и Nvidia пуснат 28nm-овите си чипове и пак ще говорим. За протокола - не съм със зелени очила, даже напротив. До сега все с радеонки съм карал, в момента също съм с такава, но това беше за последно. Просто ме отказаха с калпавите си съпорт и драйвери.
|
|
|
|
 |
Love_Kittens
|
 |
|
|
Заглавие: Re: малко помощ относно характеристики на РС Публикувано на: 14 Мар 2012 12:53
 Мразя такива дето хейтват драйверите на AMD Radeon! Нямат никакви проблеми и аз до сега не съм имал един краш от 7-8 месеца насам... не знам какъв ви е проблема, при това, че съм с VTX3D, които се водят за доста по-калпави от Sapphire и Gigabyte, но си нямам проблеми. Или имате лош късмет да попадате на лоши бройки видеокарта или пък просто не сте си сглобили конфигурацията както трябва..
|
|
|
|
 |
Away^^
|
 |
|
|
Заглавие: Re: малко помощ относно характеристики на РС Публикувано на: 14 Мар 2012 16:55
Love_Kittens написа: Нямат никакви проблеми и аз до сега не съм имал един краш от 7-8 месеца насам.. bitch please... 5 years with Nvidia, not a single crash. 
|
|
|
|
 |
Me
|
 |
|
|
Заглавие: Re: малко помощ относно характеристики на РС Публикувано на: 14 Мар 2012 21:56
Love_Kittens написа: :stooped: Мразя такива дето хейтват драйверите на AMD Radeon! Нямат никакви проблеми и аз до сега не съм имал един краш от 7-8 месеца насам... не знам какъв ви е проблема, при това, че съм с VTX3D, които се водят за доста по-калпави от Sapphire и Gigabyte, но си нямам проблеми. Или имате лош късмет да попадате на лоши бройки видеокарта или пък просто не сте си сглобили конфигурацията както трябва.. Не хейтвам. Ползвам техни карти от кажи-речи 10 години. Като за този период съм имал една Nvidia и проблеми с драйверите не съм имал, ама грам. Смешно е, че се хвалиш, че не си имал нито един краш от 7-8 месеца. А още по-смешно е, че си мислиш, че има някаква разлика между различните производители, като изключим дизайна на охлаждането и лепенките по кутиите. Кофтите бройки или неправилно сглобената конфигурация (?!!?!?!) нямат нищо общо и ни най-малко оправдават калпавите драйвери, тъй че не ми излизай с този номер. Проблемите с драйверите при тях не са от сега. Признавам си, че преди беше по-зле, в последните 2 години нещата се подобриха, но пак са си назад спрямо Nvidia. Свали си червените очила, ако искаш да проведем нормална дискусия. Защото в момента сякаш си пиша със стената.
|
|
|
|
 |
Love_Kittens
|
 |
|
|
Заглавие: Re: малко помощ относно характеристики на РС Публикувано на: 15 Мар 2012 15:24
Явно "калпавите" им драйвъри правят проблем само на калпавото ти PC 
|
|
|
|
 |
Me
|
 |
|
|
Заглавие: Re: малко помощ относно характеристики на РС Публикувано на: 15 Мар 2012 16:35
Знаех си аз, че така ще стане като се разправям със слепи фенове. Дори и с фуния да им го наливаш в главата, пак ще приемат само собственото си мнение за вярно. Ама аз съм си виновен... Не трябваше въобще да ти отговарям.
|
|
|
|
 |
Love_Kittens
|
 |
|
|
Заглавие: Re: малко помощ относно характеристики на РС Публикувано на: 15 Мар 2012 20:13
Да бе верно, аз съм сляп и сигурно не съм видял дали ми е крашвал драйвъра или дали ми е правил проблеми...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|