Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Syndicate (2012)
Публикувано на: 12 Мар 2012 03:50

Производител : EА
Жанр:FPS
Коментар: Syndicate е преработена версия на култовата класическа поредица от 1993 г. – уникален екшън шуутър, развиващ се в не много далечното бъдеще, когато бизнесът е война. Годината е 2069. Развитият свят, който вече не се управлява от политици, е разделен на зони на влияние, контролирани от мегакорпорации, известни като Синдикати. Тези Синдикати са направили революция в начина, по който клиентът си взаимодейства с дигиталния свят. Вече няма нужда от специално устройство, за да получи потребителят достъп до световната база данни и да контролира технологиите, това се случва с едно мигване на окото с помощта на имплантиран невронен чип.

Гражданите се тълпят да получат чип и се наслаждават на всичко, което техния Синдикат им предлага: недвижими имоти, медицински продукти, банкиране, застраховки, образование, забавление и работа. Един пълен пакет - съвършено завършен начин на живот. В замяна Синдикатите събират уникални данни за всеки индивид и неговото поведение. Със занижения правителствен контрол, бизнесът се е превърнал във война. За да имат превъзходство на пазара, Синдикатите не биха се спрели пред нищо. На фронтовата линия в тази война стоят Агенти, които са продукт на био-инженерството и са усъвършенствани с чип. Те могат да проникнат във всичко в свързания в мрежа свят, включително да получат достъп до враговете си, до оръжията им и околната среда, която ги заобикаля, което ги превръща в най-ефективните и смъртоносни технологични оръжия в света. Поемете ролята на Майлс Кило – най-новия прототипен агент на „Юрокорп” и се впуснете в брутално екшън приключение, което ще ви сблъска с поквара и мъст.

На мен лично играта много ми хареса и ми стана сред любимите. Любимите ми FPS са Singularity (2010), Call of Duty Modern Warfare поредицата и Syndicate (2012)! Вие какво мислите за този проект на EA (Syndicate) Ако знаете някоя подобна игра която ще излиза скоро ще се радвам да споделите!

Профил

Аватар
В момента играе: Prime World
Заглавие: Re: Syndicate (2012)
Публикувано на: 12 Мар 2012 05:35

Първо проекта не е на ЕА а на Starbreeze. Второ единственото нещо, което струва в играта е ко-опа, който признавам е от най-високо ниво.

Играта е fun само ако я цъкаш с поне 2-3 човека. Историята и героите в нея са безлични, но войс актинга е от много високо ниво и внася полъх на живот в героите, които сме видяли в безброй Hollywood action филма.

Профил WWW

Аватар
Заглавие: Re: Syndicate (2012)
Публикувано на: 12 Мар 2012 12:59

На мен играта започва да ми сече монументално в момента, в който оставя гъншипа на една капка кръв. Практически почти забива.

Някой има ли решение?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost