Заглавие: Error Публикувано на: 09 Мар 2012 01:04
Реших да се върна към Dawn of War II и както си пусках старата инсталация ми искаше разн .dll-та репорти да сендва и след всичките след като ги даунлоаднах и пак не се реши проблема изтрих въпростнот .длл и сега ми дава "The application was unable to start correctly (0xc000007b). Click OK to close the application.".
Че на всичкото и отгоре имах проблем с Batman arkham city че не ми се показва шибаният windows live като влязна в играта и съответно нямам офлайн профил и не мога да сейвам.
След като преинсталирах gfwl сега и на батмана ми дава "The application was unable to start correctly (0xc000007b). Click OK to close the application.".
Опитах да преинсталирам(само батмана) и направих пълно сканиране но не мога да разбера какъв е проблема. Някой има ли решение? Мерси.
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|