Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: World Of warcraft:Cataclysm,gta IV multiplayer and assassins creed brotherhood multiplayer
Заглавие: World of Warcraft:Cataclysm
Публикувано на: 06 Фев 2012 23:36

Здравей,пц манияци!
Наскоро се зарибих по уоу:Катаклизъм..аз имам лич кинг и играя в пиратски сервери,но катаклизма в оригиналния от един ден..в момента съм 6 левел,но знам че до 20 левел е безплатно.Имам възможност да си я купя,но искам да попитам дали,АКО си я взема ще има ли cd key или пак ще е лимитирана...за 60 лв не ми се струва,че ще е до 20 лв би трябвало според мен да е пълна...Но все пак с този cd key ако го има и го въведа в battle.net на играта дали ще цъкам безплатно докрай или ще се налага пак да плащам с visa???
Благодаря предварително и съжалявам,че не можах по-просто да се изкажа :) :IMNOOB:

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Заглавие: Re: World of Warcraft:Cataclysm
Публикувано на: 07 Фев 2012 00:42

неможе да незнаеш че има месечни такси. освен оригиналните игри трябва по 50лв на 2 месеца, нещо такова е цената...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 07 Фев 2012 02:22

Ако се поровиш в нета малко, ще разбереш.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Фев 2012 00:06

Ако си купиш играта като нов играч ще получиш 30 дни безплатно. Мисля, че също така ще ти иска и активиране на акаунта ( не съм 100% сигурен може да минеш без ) при което ще трябва да си платиш за един/два месец през Виза или преплатена карта за 60 дни. Таксата на месец е 12.99 евро което е 25 лева или може да си плащаш с предплатени карти за 60 дни, които вървят за 48/49 лева. Ако все още не си си закупил играта в момента има много изгодно намаление поради 7-та годишнина на WoW.. всички WoW пакети са намалени с 50%, виж в официалната страница.

И рзбира се, че като си закупиш играта за 60 лева ще има активиращ код и няма да е ограничена само до 20 левел ;)

Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.

Профил

Аватар
В момента играе: Call of Duty:Black ops
Публикувано на: 08 Фев 2012 09:54

Демек като Star Wars Old Republic :D

Профил Skype

Аватар
В момента играе: World Of warcraft:Cataclysm,gta IV multiplayer and assassins creed brotherhood multiplayer
Публикувано на: 08 Фев 2012 14:10

Gawayn написа:
Ако си купиш играта като нов играч ще получиш 30 дни безплатно. Мисля, че също така ще ти иска и активиране на акаунта ( не съм 100% сигурен може да минеш без ) при което ще трябва да си платиш за един/два месец през Виза или преплатена карта за 60 дни. Таксата на месец е 12.99 евро което е 25 лева или може да си плащаш с предплатени карти за 60 дни, които вървят за 48/49 лева. Ако все още не си си закупил играта в момента има много изгодно намаление поради 7-та годишнина на WoW.. вси4ко WoW пакети са намалени с 50%, виж в официалната страница.

И рзбира се, че като си закупиш играта за 60 лева ще има активиращ код и няма да е ограничена само до 20 левел ;)

мерси,човек! Точно това търсех...(bow) Дано има повече хора като теб в сайта! :) :)

Профил

Публикувано на: 29 Фев 2012 16:42

Само да допълня колегата горе - като си вземеш играта, с нея получаваш 30 дни безплатна игра, не е нужно обаче да предплащаш нищо друго.
След изтичането им, можеш да платиш с дебитна карта, или да си закупиш предплатена карта за 5 месеца и да въведеш кода от нея ( аз ползвам варианта с дебитната карта, защото не ми се занимава да ходя до Пулсар, пък и веднъж изчегъртах и част от паролата на предплатената карта и се разправях сумати време с поддръжката на Близард, докато ми я признаят ).
Иначе, след това месечната такса ти излиза къмто 25 лева на месец, +/- някоя друга стотинка.
Или както каза някой по-горе, също като Star Ward The Old Republic.
Само дето WoW е по-добра :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com