Автор |
Съобщение |
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kingdoms of Amalur: Reckoning Публикувано на: 10 Фев 2012 01:46
CPUCore написа: Е няма как да се сравнява със Skyrim... Skyrim има толкова по динамична бойна система и приятен интърфейс, rpg елемнтите са просто върха, да не говорим че може да скачаш, а не като тази конзолна шитня.
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Kingdoms of Amalur: Reckoning Публикувано на: 10 Фев 2012 01:48
CPUCore написа: Е няма как да се сравнява със Skyrim... Skyrim има толкова по динамична бойна система и приятен интърфейс, rpg елемнтите са просто върха, да не говорим че може да скачаш, а не като тази конзолна шитня. Бойната система на скайрим смърди от 10 километра, а относно интерфейса ти или се шегуваш, или не си играл играта. Относно скачането, защо ти е да сакчаш? Можеш ли да кажеш с какво това ще подобри геймплея? RPG елементите в KOA са си съвсем вред, особено кустомизацията.
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: Kingdoms of Amalur: Reckoning Публикувано на: 10 Фев 2012 02:04
CPUCore написа: Е няма как да се сравнява със Skyrim... Skyrim има толкова по динамична бойна система и приятен интърфейс, rpg елемнтите са просто върха, да не говорим че може да скачаш, а не като тази конзолна шитня. .
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kingdoms of Amalur: Reckoning Публикувано на: 10 Фев 2012 04:07
Единственото нещо, по което могат да се сравняват Skayrim и Amalur са нивото на забава по време на игра. Иначе двете игри са замислени по абсолютно различен начин. Така че си натикайте аргументите в задника и започвайте да сравнявате Amalur с Mass Effect 3.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kingdoms of Amalur: Reckoning Публикувано на: 10 Фев 2012 10:48
За сарказъм чували ли сте
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Kingdoms of Amalur: Reckoning Публикувано на: 10 Фев 2012 18:35
Труповоз написа: Така че си натикайте аргументите в задника и започвайте да сравнявате Amalur с Mass Effect 3. +1 Действително най-вече баш с ME3 виждам прилики.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kingdoms of Amalur: Reckoning Публикувано на: 10 Фев 2012 18:41
фратер, що си ми толкоз познат от снимката? Нещо в Стара Загора да си правил
|
|
|
Krasen
|
|
Мнения: 358 Местоположение: Варна, Вл-во Границата м/у циганската махала :)
|
|
Заглавие: Re: Kingdoms of Amalur: Reckoning Публикувано на: 10 Фев 2012 20:02
Снощи играх около 5 часа на нея, интересна е лично за мен, да напомня на уоу но бих казал че е по добра от нея ;Р всички куестове са озвучени, музиката като цяло която придава на играта е доста добра, появяват се интересни ефекти докато играеш. Страничните куестове дават яки итеми, като цяло в началото не знаех какъв клас да играя и в началото почнах като маг, сега развивам за батълмаг и тн. Има различни видове атаки и трябва да ги разгледате в менюто муувс, като правите комбо от удар стреляне и щит ви давва повече тъмна енергия, а там са доста забавни киловете и напомня атмосверата на соул ривър Поне на мен.
___________________________________ "At the end of your road mine begins."
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kingdoms of Amalur: Reckoning Публикувано на: 10 Фев 2012 23:24
Пробвах я, ама първия половин час от който 25 минути са филмчета ме отказа. Сега играя PST и се кефя
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Kingdoms of Amalur: Reckoning Публикувано на: 11 Фев 2012 01:17
Всъщност Стара Загора е един от градовете, в които никога не съм бил.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kingdoms of Amalur: Reckoning Публикувано на: 11 Фев 2012 05:28
Малко трудно може да докара атмосфера стил Soul Reaver. Също така не е особено точно да се сравнява с WoW. Най - правилното обяснение за играта би изглеждало така: Приказка + Безплатно ММО + Dragon Age = Това, което Dragon Age 2 трябваше да бъде според замисъла на разработчиците. И тъй като не съм фен на Mass Effect, дълбоко в себе си надявам KoA да грабне RPG на годината.
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Kingdoms of Amalur: Reckoning Публикувано на: 11 Фев 2012 17:21
Това, че играта ви прилича на ММО въобще не е случайно Цитат: 38 Studios, owned by former baseball pitcher Curt Schilling, originally began developing the Amalur universe for use in a massively multiplayer online role-playing game (MMORPG), codenamed Copernicus. After acquiring Big Huge Games in 2009, the studio decided to transform the project into a single-player role-playing game (RPG), as Ken Rolston and his team had already been working on an RPG while Big Huge Games was part of THQ.[5] Currently, there are still plans to expand the Amalur universe into an MMORPG after the release of Reckoning.[9] Иначе съм пето ниво, и до момента каквото видях, харесах.
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kingdoms of Amalur: Reckoning Публикувано на: 11 Фев 2012 18:14
Не съм я играл, но по клипчетата най-много ми прилича на фейбъл 2.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kingdoms of Amalur: Reckoning Публикувано на: 13 Фев 2012 00:37
iddqd написа: Не съм я играл, но по клипчетата най-много ми прилича на фейбъл 2. Играй, за да почнеш да ни радваш с хейт по коментарите.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kingdoms of Amalur: Reckoning Публикувано на: 27 Фев 2012 17:21
Много бързо умря тази тема, спряхте ли да я играете.
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kingdoms of Amalur: Reckoning Публикувано на: 27 Фев 2012 21:00
Превъртяхме я и без това играта не не нуждае от такава дискусия. Критикита към нея са плод на личното мнение, което означава много малко.
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kingdoms of Amalur: Reckoning Публикувано на: 27 Фев 2012 22:30
играх 10 минути, скуката беше убийствена, отказах се, после излезе алън уейк. Сега ми е през хуя за играта.
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|