Автор |
Съобщение |
TeoKNM
|
|
В момента играе: Assassin's Creed Borderlands Mafia 2 Fallout 3
|
|
Заглавие: Игри тип Уестърн ? Публикувано на: 10 Фев 2012 16:42
Кажете някакви Уестърни за компютър освен Gun; Call Of Juarez; Wanted Dead or Alive. Много обичам такива игри. Жалко, че са толкова малко
___________________________________ Think he's playin' ?! You better listen what he's saying punk.. don't make me go pop the trunk... on YOU !
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: Игри тип Уестърн ? Публикувано на: 10 Фев 2012 17:06
То други май няма :Д
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
Revive_
|
|
В момента играе: Заглавията които си заслужават...
|
|
Заглавие: Re: Игри тип Уестърн ? Публикувано на: 10 Фев 2012 18:05
Ако и Red Dead Redemption беше за РС щеше да е най добрата в този жанр!
___________________________________ "Няма правило без изключение. — Nulla regula sine exceptione." "Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри тип Уестърн ? Публикувано на: 10 Фев 2012 19:35
Desperados сериите, Dead Man's Hand, Wanted Guns, Gun Warrior, като последните 3 са доста зле - играй ги на своя отговорност
|
|
|
|
|
TeoKNM
|
|
В момента играе: Assassin's Creed Borderlands Mafia 2 Fallout 3
|
|
Заглавие: Re: Игри тип Уестърн ? Публикувано на: 10 Фев 2012 19:39
Revive_ написа: Ако и Red Dead Redemption беше за РС щеше да е най добрата в този жанр! не ми го напомняй.. ако имах излишни 500 лева без съмнение да съм ги дал за xbox 360, само заради Red Dead Redemption. Ще погледна другите все пак =)
___________________________________ Think he's playin' ?! You better listen what he's saying punk.. don't make me go pop the trunk... on YOU !
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: Игри тип Уестърн ? Публикувано на: 10 Фев 2012 23:52
Ако търсиш FPS - НЯМА. ЕДНА единствена е ... Outlaws на Lucasarts. Тя е DOOM-a на уестърн игрите. И аз съм правил такива теми и писах в форумите на ид софт, но те нямат планове за ново ИП 10 години напред. Дано след 10 години поне направат уестърн ако го дочакам, но... не е комерсиално явно. Както в киното почти не се прави вече така и тук Това ми е любим жанр заедно с sci-fi и пост апокалипт... но то вече какво ли не е изтъркано. Като се замисли човек именно Уестърна е най малко "употребяван"... в PC игрите. Call of Juarez аз лично не я броя за игра, уважам им труда и идеите, но като видя оръжията само и... далече са от истината. Виж оръжията в RAGE как се държат как изглеждат и виж от другата страна COJ и Fallout 3 примерно... само като видя скрийншот и псувам тея кретени некадърни... В момента имам някво колекционерско издание iso на Outlaws обаче немога да я инсталирам на win 7... мисля си да карам някой френд да я инсталира на 32 битов и да ми я .zip да ми я прати да си попълня колекцията от класики. Другия вариант е GOG... но те нямат права явно все още. Иначе тя имаше май OpenGL с някой пач... абе незнам аз предпочитам тези стари игри да си играя. Сегашните девелопери са кретени!
|
|
|
|
|
radqtor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри тип Уестърн ? Публикувано на: 11 Фев 2012 15:11
Nine Inch Nails написа: Ако търсиш FPS - НЯМА. ЕДНА единствена е ... Outlaws на Lucasarts. Тя е DOOM-a на уестърн игрите. И аз съм правил такива теми и писах в форумите на ид софт, но те нямат планове за ново ИП 10 години напред. Дано след 10 години поне направат уестърн ако го дочакам, но... не е комерсиално явно. Както в киното почти не се прави вече така и тук Това ми е любим жанр заедно с sci-fi и пост апокалипт... но то вече какво ли не е изтъркано. Като се замисли човек именно Уестърна е най малко "употребяван"... в PC игрите. Call of Juarez аз лично не я броя за игра, уважам им труда и идеите, но като видя оръжията само и... далече са от истината. Виж оръжията в RAGE как се държат как изглеждат и виж от другата страна COJ и Fallout 3 примерно... само като видя скрийншот и псувам тея кретени некадърни... В момента имам някво колекционерско издание iso на Outlaws обаче немога да я инсталирам на win 7... мисля си да карам някой френд да я инсталира на 32 битов и да ми я .zip да ми я прати да си попълня колекцията от класики. Другия вариант е GOG... но те нямат права явно все още. Иначе тя имаше май OpenGL с някой пач... абе незнам аз предпочитам тези стари игри да си играя. Сегашните девелопери са кретени! FPS- Call of Juarez
|
|
|
|
|
X-ray
|
|
В момента играе: с цици
|
|
Заглавие: Re: Игри тип Уестърн ? Публикувано на: 11 Фев 2012 23:46
Nine Inch Nails написа: Call of Juarez аз лично не я броя за игра, уважам им труда и идеите, но като видя оръжията само и... далече са от истината. Виж оръжията в RAGE как се държат как изглеждат и виж от другата страна COJ и Fallout 3 примерно... само като видя скрийншот и псувам тея кретени некадърни...
Рядко поствам тук ама не мога да се сдържа. ТИ СИ КРЕТЕН. Играта няма за цел да е реалистична(Fallout специално е с лазери и мини атомни бомби), а да е забавна и да се продава. Дъжд от куршуми май е единствения начин, колкото и да е жалко. А и това, че за ПЦ не правят уестърни нищо не значи. Gunslinger 1&2 и RDR са изключително читави игри.
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри тип Уестърн ? Публикувано на: 12 Фев 2012 13:35
GUN - http://www.youtube.com/watch?v=lxrU0DVF ... re=relatedСтара, но на времето на мен много ми хареса. Edit : Сори, не видях, че си я споменал.
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
Gawayn
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри тип Уестърн ? Публикувано на: 12 Фев 2012 13:45
По едно време се носеха слухове, че ще прават ММО на тема дивия запад, но предполагам са се отказали. Иначе има една доста приятна стратегия America rts, но не знам дали си падаш по стратегии.
___________________________________ Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: Игри тип Уестърн ? Публикувано на: 12 Фев 2012 17:54
X-ray написа: Nine Inch Nails написа: Call of Juarez аз лично не я броя за игра, уважам им труда и идеите, но като видя оръжията само и... далече са от истината. Виж оръжията в RAGE как се държат как изглеждат и виж от другата страна COJ и Fallout 3 примерно... само като видя скрийншот и псувам тея кретени некадърни...
Рядко поствам тук ама не мога да се сдържа. ТИ СИ КРЕТЕН. Играта няма за цел да е реалистична(Fallout специално е с лазери и мини атомни бомби), а да е забавна и да се продава. Дъжд от куршуми май е единствения начин, колкото и да е жалко. А и това, че за ПЦ не правят уестърни нищо не значи. Gunslinger 1&2 и RDR са изключително читави игри. Ти си тъп и не разбираш за какво говоря явно. Напротив реализма е вреден. Говоря за механика. За това как изглеждат оръжията, каква анимация имат, как реагират и въобще като цяло шутинга каква наслада носи. id software(пример Quake и RAGE) са номер 1 в това заедно с infinity ward и Valve донякаде Друг кеф на тези енджини е http://videos.quakeworld.nu/video/guide-bunnyjumping/
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри тип Уестърн ? Публикувано на: 12 Фев 2012 18:47
Nine Inch Nails написа: Ти си тъп и не разбираш за какво говоря явно. Напротив реализма е вреден. Говоря за механика. За това как изглеждат оръжията, каква анимация имат, как реагират и въобще като цяло шутинга каква наслада носи. id software(пример Quake и RAGE) са номер 1 в това заедно с infinity ward и Valve донякаде Друг кеф на тези енджини е http://videos.quakeworld.nu/video/guide-bunnyjumping/Gunplay му се вика малоумнико. И в това отношение оригиналния F.E.A.R изнасилва всичко, особено лайна като RAGE.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|