Автор |
Съобщение |
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Действието на коя книга бихте искали да се превърне в игра Публикувано на: 23 Ное 2011 17:15
По коя известна приключенска книга бихте искали да направят игра?
|
|
|
|
|
MoonFlame
|
|
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
|
|
Заглавие: Re: Действието на коя книга бихте искали да се превърне в иг Публикувано на: 23 Ное 2011 17:24
Не знам как ги измисляш такива анкети, но да беше дал малко по-фентъзи и мащабни книги. А Пръста на Съдбата за първи път го чувам.
___________________________________ Китките помнят цвета...
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Действието на коя книга бихте искали да се превърне в иг Публикувано на: 23 Ное 2011 17:28
MoonFlame написа: Не знам как ги измисляш такива анкети, но да беше дал малко по-фентъзи и мащабни книги. А Пръста на Съдбата за първи път го чувам. Ще дам и фентъзи книги,но първо искам да видя приключенските...А и има игри по Хари Потър,Властелина на Пръстените и тн.Очаквай още хитови анкети!
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Действието на коя книга бихте искали да се превърне в иг Публикувано на: 23 Ное 2011 18:06
темата е готина, ама и без анкета щеше да минеш
|
|
|
|
|
vasito
|
|
|
|
Заглавие: Re: Действието на коя книга бихте искали да се превърне в иг Публикувано на: 23 Ное 2011 19:06
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
|
Ltkash
|
|
|
|
Заглавие: Re: Действието на коя книга бихте искали да се превърне в иг Публикувано на: 23 Ное 2011 19:15
Wheel of Time !!
___________________________________ All summers long the drill to build the machine To turn men from flesh and blood to steel From paper soldiers to bodies on the beach From summer sands to Armageddon's reach
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Действието на коя книга бихте искали да се превърне в иг Публикувано на: 23 Ное 2011 19:42
Ltkash написа: Wheel of Time !!
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Действието на коя книга бихте искали да се превърне в иг Публикувано на: 23 Ное 2011 21:16
Винаги съм искал игра по вселената на Реймънд Фийст. Всъщност, има една, но е наистина архаична.
___________________________________ Да мълчим, така ли? Да ни хакат отзад и ние да се дупим? Е няма да стане, не съм такъв човек.
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Действието на коя книга бихте искали да се превърне в иг Публикувано на: 23 Ное 2011 21:51
Капитан Немо би ми било интересно да играя
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Действието на коя книга бихте искали да се превърне в иг Публикувано на: 23 Ное 2011 22:02
doggymien4o написа: Капитан Немо би ми било интересно да играя УоУ ванила?С вазелин ли го предпочиташ в задника или без?
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
човек
|
|
|
|
Заглавие: Re: Действието на коя книга бихте искали да се превърне в иг Публикувано на: 24 Ное 2011 00:18
ще е интересно да направят игра по някоя народна приказка.
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Действието на коя книга бихте искали да се превърне в иг Публикувано на: 24 Ное 2011 11:30
doggymien4o написа: Капитан Немо би ми било интересно да играя Всъщност би било доста интересно да се направи игра по Капитан Немо,Винету или Конникът без глава и точно затова ви питам по коя книга бихте искали да направят игра.Лично аз мисля,че има хляб в идеята,още повече че има много малко качествени игри за индианци,капитани и пирати и тн.
|
|
|
|
|
Danivanov
|
|
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
|
|
Заглавие: Re: Действието на коя книга бихте искали да се превърне в иг Публикувано на: 24 Ное 2011 14:36
Нещо българско бих избрал, като сюжет. История за Ботевата чета - разбиващо. Ще има бой, клане, секс, забавни и драматично-брутални моменти, НО не щем стратегии. Отвратих се от неуважените от света, наши, непретенциозни стратегиики, които трябва да са наша гордост! С няколко думи: Да бъде нещо като AC http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D0% ... 0%B5%D0%B2Автора ме подсети и за липсата на сносни LoTR игри(които да не са стратегии). I want one... P.S.: Можеш да добавяш нови опции в анкетата...
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Действието на коя книга бихте искали да се превърне в иг Публикувано на: 24 Ное 2011 16:26
Danivanov написа: Нещо българско бих избрал, като сюжет. История за Ботевата чета - разбиващо. Ще има бой, клане, секс, забавни и драматично-брутални моменти, НО не щем стратегии. Отвратих се от неуважените от света, наши, непретенциозни стратегиики, които трябва да са наша гордост! С няколко думи: Да бъде нещо като AC http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D0% ... 0%B5%D0%B2Автора ме подсети и за липсата на сносни LoTR игри(които да не са стратегии). I want one... P.S.: Можеш да добавяш нови опции в анкетата... Благодаря ти,че оценяваш анкетата!Не съм сложил бг книги,защото те заслужават отделна анкета,която ще направя скоро.Сега искам да видя чуждите приключенските книги,ако се сещаш за някоя или някой друг се сеща нека да пише в коментарите!Ще продължа да правя интересни анкети за въпроси,които интересуват геймърите в сайта,защото виждам,че анкетите се радват на голям интерес!
|
|
|
|
|
Kamito_567
|
|
В момента играе: Captain Claw
|
|
Заглавие: Re: Действието на коя книга бихте искали да се превърне в иг Публикувано на: 30 Ное 2011 18:56
|
|
|
|
|
freeman8692
|
|
|
|
Заглавие: Re: Действието на коя книга бихте искали да се превърне в иг Публикувано на: 02 Дек 2011 14:31
Ubisoft да направят игра по Граф Монте Кристо по подобие на Assasins creed
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|