Автор |
Съобщение |
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: GOTHIC 3 Публикувано на: 20 Ное 2011 12:09
А аз бях задушен от Скайрим и имах нужда да дишам отново. Торента в замунда с новия пач е страшен. Играя я за 2ри или 3ти път и умирам от кеф. Каквото е Дуум, Куейк и Реднек Рампейдж при ФПС такова е Готик 3 при РПГ за мен. Уникалното в случая е че са малко игрите след 2000 година които да са ми е носили толко кеф Благодарен съм че ги има тея дето са я правили. Толко скучна и смотана игра и поредица като Скайрим НЕМА за мен. Всичко в Готик 3 даже и енджина са много по големи
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: GOTHIC 3 Публикувано на: 20 Ное 2011 12:53
Nine Inch Nails написа: А аз бях задушен от Скайрим и имах нужда да дишам отново. Торента в замунда с новия пач е страшен. Играя я за 2ри или 3ти път и умирам от кеф. Каквото е Дуум, Куейк и Реднек Рампейдж при ФПС такова е Готик 3 при РПГ за мен. Уникалното в случая е че са малко игрите след 2000 година които да са ми е носили толко кеф Благодарен съм че ги има тея дето са я правили. Толко скучна и смотана игра и поредица като Скайрим НЕМА за мен. Всичко в Готик 3 даже и енджина са много по големи Nope.avi. Изиграл съм всичките Готици без Arcania-та(и част от експанжъните). TES > Gothic. Малоумник си. Като не ти харесва поредицата - що всеки твой пост е за нея? Ми като не ти харесва не я играй бе, ретард.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: GOTHIC 3 Публикувано на: 20 Ное 2011 16:14
абе наскоро реших да си изтегля Fall of Setariff, ама ... да се смееш ли, да плачеш ли
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: GOTHIC 3 Публикувано на: 20 Ное 2011 17:01
John-117 написа: Nope.avi.
кой ти разреши да се обаждаш бе нюфаг смешен
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: GOTHIC 3 Публикувано на: 20 Ное 2011 17:16
->Изход<- написа: John-117 написа: Nope.avi.
кой ти разреши да се обаждаш бе нюфаг смешен STFD kid.
|
|
|
|
|
MoonFlame
|
|
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
|
|
Заглавие: Re: GOTHIC 3 Публикувано на: 21 Ное 2011 09:00
Колкото и да е добра Risen, Gothic 3 си остава в пъти по добра, да не говорим за предишните. Но минаването на този огромен свят за пореден път би ми дошло наистина в повечко. Имам там някъде закупен Gothic Universe, но времето на Безименния отдавна отмина.
___________________________________ Китките помнят цвета...
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: GOTHIC 3 Публикувано на: 21 Ное 2011 21:20
Мен пък Risen не ме кефи, ще я мъча да я играя пак да видим. Готик 3 няма добра комбат система, но всичко друго е супер яко. И все пак има значение какви армори и оръжия носиш, което е супер важно макар и да е тъпа системата на бой. С този пач е съвсем друга игра, освен това я играя да взема това http://www.gothicz.net/images/g3/predme ... _Demon.jpg
|
|
|
|
|
MoonFlame
|
|
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
|
|
Заглавие: Re: GOTHIC 3 Публикувано на: 21 Ное 2011 21:50
Аз обичам да си цъкам с магиите. Иначе съм ги играл всички без фенски модове. Тройката пачната не ми се вижда бъгава, както беше първоначално и да... Risen не е толкова добра, но много RPG - та днес не могат дори да и стъпят на малкия пръст. Още ме е яд, че в края не избрах варианта на Кзардас, а поех по пътя на Инос, защото рядко минавам една игра повече от един път.
___________________________________ Китките помнят цвета...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: GOTHIC 3 Публикувано на: 23 Ное 2011 09:29
Може ли за линк за играта с този пач? Мерси
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Re: GOTHIC 3 Публикувано на: 24 Ное 2011 00:47
Gothic 3 DVD
в замунда. вътре е пача. Версия на пач: 1.74 Август 2010 г.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: GOTHIC 3 Публикувано на: 24 Ное 2011 10:07
Благодаря
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|