Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Фифа 2005
Публикувано на: 21 Ное 2011 16:43

Здравейте , имам един проблем и реших да се обърна към всички посетители на форумът.Вчера си инсталирах фифа 2005 и всичко си беше ОК докато не изиграх няколко мача и натиснах да ми запамети профила когато за моя изненада ми изписа че профилът не може да буде запаметен.След това аз започнах да търся причината за тази грешка но нищо не открих и накрая реших че е нещо от фифата която съм свалил (от замунда) но дори след като свалих друга фифа и я инсталирах проблемът си остана (интересното е че при инсталация не показва какъвто и да е проблем).Понеже съм със УИН 7 на БГ реших че проблемът може да е от това че папките ми са изписани на БГ (Моите документи , Моя ком... и др) след което преименувах всички папки но ефект нямаше и така не зная какво да направя за да отстраня този много досаден проблем и за това се обръшам към вас.
Благодаря ви предварително за всеки отговор.

Профил

Аватар
В момента играе: Във форума.
Заглавие: Re: Фифа 2005
Публикувано на: 21 Ное 2011 17:38

todormihailov написа:
Здравейте , имам един проблем и реших да се обърна към всички посетители на форумът.Вчера си инсталирах фифа 2005 и всичко си беше ОК докато не изиграх няколко мача и натиснах да ми запамети профила когато за моя изненада ми изписа че профилът не може да буде запаметен.След това аз започнах да търся причината за тази грешка но нищо не открих и накрая реших че е нещо от фифата която съм свалил (от замунда) но дори след като свалих друга фифа и я инсталирах проблемът си остана (интересното е че при инсталация не показва какъвто и да е проблем).Понеже съм със УИН 7 на БГ реших че проблемът може да е от това че папките ми са изписани на БГ (Моите документи , Моя ком... и др) след което преименувах всички папки но ефект нямаше и така не зная какво да направя за да отстраня този много досаден проблем и за това се обръшам към вас.
Благодаря ви предварително за всеки отговор.

Просто си изтегли последния пач за фифа 05 и няма да имаш проблеми.Не мога да ти дам линк откъде да го свалиш,защото играта е много стара.Трябва да търсиш в чуждите торент сайтове.Аз си изтеглих фифа 05 от elit-bg и нямах проблеми.

Профил Skype

Публикувано на: 21 Ное 2011 18:31

приятел разрових се малко но открих само БФЛ пач за фифа 2005 инсталирах си го и вече мога да играя с Левски , ЦСКА, Берое и др. но проблема със сейфането си остава ако можеш да ми кажеш името на файла който трябва да търся защото нещо не се справям.
Благодаря ти.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Ное 2011 20:38

todormihailov написа:
приятел разрових се малко но открих само БФЛ пач за фифа 2005 инсталирах си го и вече мога да играя с Левски , ЦСКА, Берое и др. но проблема със сейфането си остава ако можеш да ми кажеш името на файла който трябва да търся защото нещо не се справям.
Благодаря ти.

http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=% ... iQ&cad=rja

Профил Skype

Публикувано на: 21 Ное 2011 21:01

благодаря ти за бързият отговор но за съжаление не се получи нищо.Проблемът си остава въпреки че свалих и инсталирах файла от посоченият линк.
Ако имаш други идеи на какво се дължи проблемът ми моля те помагаи.
Благодаря на всеки който ми помогне

Профил

Аватар
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
Публикувано на: 21 Ное 2011 22:06

Да не е защото не я пускаш като администратор. Поне при Вистата понякога има такъв проблеми. Не съм на седмица и не знам как е там.

Профил Skype

Публикувано на: 21 Ное 2011 22:16

за съжаление и така не се получава в случай че има някакво значение като дам да ми запамети играта ми изписва (извинявам се за латиницата дано да няма проблем) Unable to save careers.Моля ви помагаите колкото повече немога да оправя играта толкова повече ми се иска да изиграя няколко сезона :( :(

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Ное 2011 12:39

todormihailov написа:
за съжаление и така не се получава в случай че има някакво значение като дам да ми запамети играта ми изписва (извинявам се за латиницата дано да няма проблем) Unable to save careers.Моля ви помагаите колкото повече немога да оправя играта толкова повече ми се иска да изиграя няколко сезона :( :(

Единственото нещо,което можеш да направиш е да изтриеш играта и да я инсталираш наново.Обаче си я свали от elit.bg,аз си я свалих оттам и нямах проблеми,докато в замундата не беше така!Успех!

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com