todormihailov написа:
Здравейте , имам един проблем и реших да се обърна към всички посетители на форумът.Вчера си инсталирах фифа 2005 и всичко си беше ОК докато не изиграх няколко мача и натиснах да ми запамети профила когато за моя изненада ми изписа че профилът не може да буде запаметен.След това аз започнах да търся причината за тази грешка но нищо не открих и накрая реших че е нещо от фифата която съм свалил (от замунда) но дори след като свалих друга фифа и я инсталирах проблемът си остана (интересното е че при инсталация не показва какъвто и да е проблем).Понеже съм със УИН 7 на БГ реших че проблемът може да е от това че папките ми са изписани на БГ (Моите документи , Моя ком... и др) след което преименувах всички папки но ефект нямаше и така не зная какво да направя за да отстраня този много досаден проблем и за това се обръшам към вас.
Благодаря ви предварително за всеки отговор.
Просто си изтегли последния пач за фифа 05 и няма да имаш проблеми.Не мога да ти дам линк откъде да го свалиш,защото играта е много стара.Трябва да търсиш в чуждите торент сайтове.Аз си изтеглих фифа 05 от elit-bg и нямах проблеми.