Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Shift 2 Unleashed, Bad Company 2, Shogun 2 Total War
Заглавие: УНИКАЛЕН СЕЧ на Modern Warfare 3
Публикувано на: 11 Ное 2011 09:20

Не че съм убер зарибения КоД фен, но вече с няколко рилийза пробвам и играта ми върви трагикомично (5-6 кадъра). Независимо какви настройки променям, нито от играта, нито от .cfg-то. Предишните КоД-ове си ги цъках на 1920 без АА към 25-30 ФПС (Radeon HD3850+Athlon 64 X2 6000+ и 4-ка ddr800 в Dual Channel). Поствам това с цел да разбера дали и някой друг има същия проблем, защото мисля, че трябва да чакам пач, тъй като докато играя CPU-то ми idle-ва на по 4-5 %, независимо какво priority му давам. Единствения шанс да се оправи и да тръгне гладко е ако избузя всичко на Native/Extra s 4x AA, тогава спира към 1 минута и след това се изстрелва с над 25 кадъра, но след 2-3 минути същата работа. Изчетох и пробвах много неща, включително стари/нови бета драйвери, alt+tab-ване, дори си манах отделната звукова. Не ми е толкова терсене, все пак излезна Skyrim, но пък ми е тегаво, искам поне да знам дали причината е нещо различно от странно несъответствие между моя хардуер и играта.

Профил

Заглавие: Re: УНИКАЛЕН СЕЧ на Modern Warfare 3
Публикувано на: 11 Ное 2011 10:49

Аз нямах проблеми с играта на релийза на Релодед... Нямам на представа от къде е проблема. Ето и лаптопа на който е играна http://www.amazon.co.uk/MSI-GT683DXR-47 ... 308&sr=8-1

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com