Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Random problems :? Публикувано на: 04 Ное 2011 02:08
Имам 2 проблема на главата, единия е, че винаги преди да зареди Уиндоуса ми дава ерор, че ми липсвал sfc_os.dll-а и съм трябвало да реинстална програмата; общо взето нямам главоболия след тоя ерор, но си е доста стряскащо преди уиндоуса точно да ми го истипосва... нямам спомен вече от кога и що се е появил, някой който разбира да даде мнение и съвет... нужна ли е хубава преинсталация или има друга оправия и изобщо налага ли се според вас да се притеснявам? втория, по-належащ е... от бройка време не съм си ъпдейтвал драйверите на GeForce 9800 GT картата ми; общо взето съм с 258.96; решавам да ъпдейтна и гледам най-новие 285.хх обаче като се опитвам да заредя install-a и ми дава ерор " could not load specified module " или нещо от сорта... разчетох се, че супер мн хора се оплаквали, че от по-новите драйвери картите им се преебавали и някви такива ?! някой има ли представа що за ерор е това и дали верно има проблем с по-новите драйвери... ps. истината е, че реших да си изтегля Д3 бета launcher-a и когато вече съм инстолнал нещата и ми дава ерор, че не поддържа картата ми играта ?! и ме препраща към сайта на близз да си ъпдейтна драйверите
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Random problems :? Публикувано на: 04 Ное 2011 07:33
виж тва помага ли - http://pcsupport.about.com/od/findbyerrormessage/a/sfc_os-dll-not-found-missing-error.htmа за драйверите - и при мене е така, нали помниш наскоро дето ти обеснявах за един шибан проблем с видеото - е баш от новите драйвери е било. Не знам кво правят Нвидиа, ама са си ебали майката с тия нови драйвери. Ся някой ще каже, че картите ни са калпави - ама НЕ СА. Много народ се оплаква от тия неща, с различни по-стар клас карти. Явно с по-стари карти + най-новите драйвери се насира работата. Гоше, изтегли някви дето не са баш най-новите, ми от по-предни месеци и виж кво ще стане. Но си пази тия сегашните, щото ако стане сакатлък, реролване към тях ще е оправи евентуалните проблеми.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Random problems :? Публикувано на: 04 Ное 2011 12:07
..........
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Random problems :? Публикувано на: 04 Ное 2011 13:07
Шефе, видях го тоя линк вчера и пробвах различните неща, ама май ще трябва реинстал, дори през рън-а дава ерора На хората буквално им изгарят/разрушават картите новите драйвери има яко рейдж и нз кой кво ще съди накрая Изтеглих си 260, дето пак са от миналата година ли как, ма поне е по-добре положението... предполагам, че е по-добре да ми даде ерор за новите драйвери от колкото да ги инстолна и да ми изгори картата... Уидоу, въздържам се от DL на длл файлове... С 32-битов ХР съм да! И не мисля, скоро да минавам на Уин7. СК 2 ми върви на Алтимът, друг път ще давам стотаци за нова карта...
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Random problems :? Публикувано на: 04 Ное 2011 13:08
Уидоу, защо говориш в множествено число ?
и молим ти се, НЕ СЕ ИЗКАЗВАЙ, щото всички те знаем колко си компетентен
с 64 битова седмица съм, но не виждам и лошото в 64 битов ХР ( ако Гошо е с такъв ). Даже е по-добре в някои отношения.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Random problems :? Публикувано на: 04 Ное 2011 13:32
..........
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Random problems :? Публикувано на: 04 Ное 2011 13:39
The Chameleon написа: ... Ако искаш мога да пробвам да ти пратя някакви малко по-стари драйвъри от най-новите, за да ги пробваш. В момента имам на компа най-новите, ама предполагам, че по папките съм запазил и някой малко по-стар (но вероятно по-нов от твоя). EDIT: сега се усетих, че съм с 64 битова 7ца ама въпреки това може да пробваме. ЕДИТ2: а, чакай, виж това: http://imageshack.us/photo/my-images/809/bamn.jpg
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Random problems :? Публикувано на: 04 Ное 2011 13:43
Уидоу, не съм с девета серия, батка. А като бях с девета серия беше доста по-добре от сега, ако става въпрос. А като цяло 9600 ГТ си остава една от най-добрите карти. Но проблема с новите драйвери, виждам, го има при много хора, четейки цял месец неща по темата в нета. Тъй че ... нещо е fishy, или много нвидиа карти са дефектни, или драйверите се дънят.
Гоше, ако закрепиш нормално поведение на компа с някви драйвери, НЕ ГИ МАХАЙ. А не знам що диаблото ще дава тоя ерор, би трябвало да се поддържа картата. Нещо се бърка явно и не я разпознава картата. Няма ли скипване или нещо такова на проблема ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Random problems :? Публикувано на: 04 Ное 2011 13:53
..........
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Random problems :? Публикувано на: 04 Ное 2011 13:55
С 9600GT съм и е ебаси пушката, след всички тия години
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: Random problems :? Публикувано на: 04 Ное 2011 14:14
WidowmakeR написа: Бил съм с 9400 и знам, че е калпава серия деветката, не само от личен опит. купете си нови, това е може би най-доброто решение. Взел си си картата от най-ниската категория от 9-та серия, при това не уточняваш дали е GT или GS, понеже ако е и второто, то си бил с най-слабата карта от серията (ако нямаше и 9200, не помня вече). Настолният ми компютър е стар, но ми изгоря 7600GT-то след 2.5 години и му взех 9800GT и брат ми си цъка SC2 на него с минимални проблеми, а MW2 & RE5 без проблеми. Серията си е добра според мен. Аз май никога не съм слагал нови драйвери на каквото и да било и не мисля, че съм имал проблеми от това.
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Random problems :? Публикувано на: 04 Ное 2011 15:09
Ааа Гипо, мерси много! Вчера съм спял докато съм гледал и се нервих... :/ Ще пробвам понеделника като се върна, че сега офейквам към Русе. Уидоу, адски доволен съм от 9800 GT-то, никога не ми е правила проблеми, всичко тръгва на шест с нея. Просто драйверите ми са на няколко години, а Диаблото си иска все пак по-нови благинки. Влад, като пуснах играта ми даваше ерора, че не поддържа картата ми ( което е втф, просто драйверите бяха мега стари ), ся като ъпдейтнах на по-нови и ми дава ерор, че са out of date и може да имам проблеми като подкарвам играта, но все пак ме пусна; иначе изобщо не ми даваше да вляза в Д3. :/
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Random problems :? Публикувано на: 04 Ное 2011 15:15
Ми форматираи си преди диаблото бе, не е трудно.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Love_Kittens
|
|
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
|
|
Заглавие: Re: Random problems :? Публикувано на: 05 Ное 2011 16:22
А после се оплаквайте, че драйверите на амд видеокартите били бъгави...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Random problems :? Публикувано на: 05 Ное 2011 16:30
Ами то си е доказан факт, че амд ги дърпат надолу драйвърите . И въобще не опират нещата в отношение колко са бъгави . Аз нямам предпочитание към коя да е марка, защото и двете марки са ми носили много радост с яките си карти . Просто като инсталирам драйвърите на nVidia се чувствам като бял човек, разбираш ли
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|