Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Random problems :?
Публикувано на: 04 Ное 2011 02:08

Имам 2 проблема на главата,

единия е, че винаги преди да зареди Уиндоуса ми дава ерор, че ми липсвал sfc_os.dll-а и съм трябвало да реинстална програмата; общо взето нямам главоболия след тоя ерор, но си е доста стряскащо преди уиндоуса точно да ми го истипосва... нямам спомен вече от кога и що се е появил, някой който разбира да даде мнение и съвет... нужна ли е хубава преинсталация или има друга оправия и изобщо налага ли се според вас да се притеснявам? :)

втория, по-належащ е... от бройка време не съм си ъпдейтвал драйверите на GeForce 9800 GT картата ми; общо взето съм с 258.96; решавам да ъпдейтна и гледам най-новие 285.хх обаче като се опитвам да заредя install-a и ми дава ерор " could not load specified module " или нещо от сорта... разчетох се, че супер мн хора се оплаквали, че от по-новите драйвери картите им се преебавали и някви такива ?! някой има ли представа що за ерор е това и дали верно има проблем с по-новите драйвери... :?

ps. истината е, че реших да си изтегля Д3 бета launcher-a и когато вече съм инстолнал нещата и ми дава ерор, че не поддържа картата ми играта ?! и ме препраща към сайта на близз да си ъпдейтна драйверите :?

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие: Re: Random problems :?
Публикувано на: 04 Ное 2011 07:33

виж тва помага ли - http://pcsupport.about.com/od/findbyerrormessage/a/sfc_os-dll-not-found-missing-error.htm

а за драйверите - и при мене е така, нали помниш наскоро дето ти обеснявах за един шибан проблем с видеото - е баш от новите драйвери е било. Не знам кво правят Нвидиа, ама са си ебали майката с тия нови драйвери. Ся някой ще каже, че картите ни са калпави - ама НЕ СА. Много народ се оплаква от тия неща, с различни по-стар клас карти. Явно с по-стари карти + най-новите драйвери се насира работата. Гоше, изтегли някви дето не са баш най-новите, ми от по-предни месеци и виж кво ще стане. Но си пази тия сегашните, щото ако стане сакатлък, реролване към тях ще е оправи евентуалните проблеми.

Профил Skype WWW

Публикувано на: 04 Ное 2011 12:07

..........

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 04 Ное 2011 13:07

Шефе, видях го тоя линк вчера и пробвах различните неща, ама май ще трябва реинстал, дори през рън-а дава ерора :?

На хората буквално им изгарят/разрушават картите новите драйвери :shock: има яко рейдж и нз кой кво ще съди накрая :lol: Изтеглих си 260, дето пак са от миналата година ли как, ма поне е по-добре положението... предполагам, че е по-добре да ми даде ерор за новите драйвери от колкото да ги инстолна и да ми изгори картата... :lol:

Уидоу, въздържам се от DL на длл файлове... :? С 32-битов ХР съм да! :D И не мисля, скоро да минавам на Уин7. ;)

СК 2 ми върви на Алтимът, друг път ще давам стотаци за нова карта... :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 04 Ное 2011 13:08

Уидоу, защо говориш в множествено число ?

и молим ти се, НЕ СЕ ИЗКАЗВАЙ, щото всички те знаем колко си компетентен

с 64 битова седмица съм, но не виждам и лошото в 64 битов ХР ( ако Гошо е с такъв ). Даже е по-добре в някои отношения.

Профил Skype WWW

Публикувано на: 04 Ное 2011 13:32

..........

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Ное 2011 13:39

The Chameleon написа:
...

Ако искаш мога да пробвам да ти пратя някакви малко по-стари драйвъри от най-новите, за да ги пробваш. В момента имам на компа най-новите, ама предполагам, че по папките съм запазил и някой малко по-стар (но вероятно по-нов от твоя).

EDIT: сега се усетих, че съм с 64 битова 7ца :? ама въпреки това може да пробваме.

ЕДИТ2: а, чакай, виж това:
http://imageshack.us/photo/my-images/809/bamn.jpg

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Ное 2011 13:43

Уидоу, не съм с девета серия, батка. А като бях с девета серия беше доста по-добре от сега, ако става въпрос. А като цяло 9600 ГТ си остава една от най-добрите карти.
Но проблема с новите драйвери, виждам, го има при много хора, четейки цял месец неща по темата в нета. Тъй че ... нещо е fishy, или много нвидиа карти са дефектни, или драйверите се дънят.

Гоше, ако закрепиш нормално поведение на компа с някви драйвери, НЕ ГИ МАХАЙ. А не знам що диаблото ще дава тоя ерор, би трябвало да се поддържа картата. Нещо се бърка явно и не я разпознава картата. Няма ли скипване или нещо такова на проблема ?

Профил Skype WWW

Публикувано на: 04 Ное 2011 13:53

..........

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Ное 2011 13:55

С 9600GT съм и е ебаси пушката, след всички тия години :shock:

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Публикувано на: 04 Ное 2011 14:14

WidowmakeR написа:
Бил съм с 9400 и знам, че е калпава серия деветката, не само от личен опит. купете си нови, това е може би най-доброто решение.

Взел си си картата от най-ниската категория от 9-та серия, при това не уточняваш дали е GT или GS, понеже ако е и второто, то си бил с най-слабата карта от серията (ако нямаше и 9200, не помня вече). Настолният ми компютър е стар, но ми изгоря 7600GT-то след 2.5 години и му взех 9800GT и брат ми си цъка SC2 на него с минимални проблеми, а MW2 & RE5 без проблеми. Серията си е добра според мен.

Аз май никога не съм слагал нови драйвери на каквото и да било и не мисля, че съм имал проблеми от това.

Профил ICQ Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 04 Ное 2011 15:09

Ааа Гипо, мерси много! :D Вчера съм спял докато съм гледал и се нервих... :/ Ще пробвам понеделника като се върна, че сега офейквам към Русе. Уидоу, адски доволен съм от 9800 GT-то, никога не ми е правила проблеми, всичко тръгва на шест с нея. ;) Просто драйверите ми са на няколко години, а Диаблото си иска все пак по-нови благинки.

Влад, като пуснах играта ми даваше ерора, че не поддържа картата ми ( което е втф, просто драйверите бяха мега стари ), ся като ъпдейтнах на по-нови и ми дава ерор, че са out of date и може да имам проблеми като подкарвам играта, но все пак ме пусна; иначе изобщо не ми даваше да вляза в Д3. :/

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 04 Ное 2011 15:15

Ми форматираи си преди диаблото бе, не е трудно.

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Публикувано на: 05 Ное 2011 16:22

А после се оплаквайте, че драйверите на амд видеокартите били бъгави...

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Ное 2011 16:30

Ами то си е доказан факт, че амд ги дърпат надолу драйвърите :). И въобще не опират нещата в отношение колко са бъгави :).
Аз нямам предпочитание към коя да е марка, защото и двете марки са ми носили много радост с яките си карти :D. Просто като инсталирам драйвърите на nVidia се чувствам като бял човек, разбираш ли :lol:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com