Автор |
Съобщение |
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 20 Окт 2011 11:33
Гордън Фрийман
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 20 Окт 2011 11:45
Ей, ако ще правите сметки, да знаете че на балотажа отново си дадох гласа за Адам, но по погрешка гласувах за Ецио.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Danivanov
|
|
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 20 Окт 2011 15:09
Валенин написа: Ей, ако ще правите сметки, да знаете че на балотажа отново си дадох гласа за Адам, но по погрешка гласувах за Ецио. Интересно... Адам получава точка. След малко обявявам победителят. Изчаквам още няколко минути, до 16:30. Всичко е във вашите ръце! Още 3 минути до края!
|
|
|
|
|
Danivanov
|
|
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 20 Окт 2011 15:40
Обявявам край на гласуването!Победител е творението на Eidos Montreal - Адам Дженсън. #1#2#3Битката между Фрийман и Дженсън беше ожесточена, но ето че имаме победител! Разликата при гласуването между двамата е един глас. Ето каква е твоята сила! Благодаря, че спомогнахте за поддържането на темата и гласувахте обективно! Подобна анкета можете да направите и вие или да споделите идея за такава, която отново аз да направя. Рисунката на победителят, ще бъде налична в тази тема - утре! Още веднъж - благодаря!
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 20 Окт 2011 15:48
Последно като погледнах Гералт водеше по гласове, така че ходи да лапаш черни пишки и не ни обременявай с присъствието си повече.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
Danivanov
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 20 Окт 2011 15:58
bulLshi7 написа: Последно като погледнах Гералт водеше по гласове, така че ходи да лапаш черни пишки и не ни обременявай с присъствието си повече. Битката е динамична. Към края имахме глас на всеки петнадесет минути. Дори отпуснах три допълнителни минути, за да може Гордън да се изравни с Адам, но победата си е победа. Deus Ex е класика, която много хора подценяват. Дори и аз, понякога. За пореден път ни се изясни, че феновете са тези, които поддържат една поредица/герой живи. Пък, нека ви наричат фенбои... Ако феновете не видят най-доброто в една, макар и не чак толкова добра игра, няма кой друг...
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 20 Окт 2011 18:15
Danivanov написа: Битката е динамична. Към края имахме глас на всеки петнадесет минути. Дори отпуснах три допълнителни минути, за да може Гордън да се изравни с Адам, но победата си е победа. Deus Ex е класика, която много хора подценяват. Дори и аз, понякога. За пореден път ни се изясни, че феновете са тези, които поддържат една поредица/герой живи. Пък, нека ви наричат фенбои... Ако феновете не видят най-доброто в една, макар и не чак толкова добра игра, няма кой друг... Доста по-добър коментар от този на бикското лайно
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа: Нискостеблен хомосексуален плъх!
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 20 Окт 2011 18:25
кви гласове на всеки 15 минути бе БАВЕН. През хуя ми е за тъпата анкета, ама нормалните хора нямат време да дебнат кога ще решиш да променяш анкетата и да зануляваш гласовете, деба ти и майката смотана. Слагаш анкетата, оставяш я и квото дойде, не някви простотии. Оня от деус екс е някво педалче, направо излязло от хомосексуалните мечти на dj cat. Ако тоя жалък педераст е спечелил смятайте и що за геймъри сте. Да ти еба и тъпия коментар, да ми пишеш в някакъв суховат и насилено ентусиазиран стил ми бърка в мозъка. НЕ успях да се насиля да ти изчета целия коментар, ама си ЕБИ майката, даниванов или квото си.
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 20 Окт 2011 19:45
^This kid is so emotional.
|
|
|
|
|
Danivanov
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 20 Окт 2011 20:04
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 20 Окт 2011 20:41
Дани направо ти свалям шапка. Тука колко тролове те напсуваха, а ти им отговаряш все едно си говориш с близък приятел. На твое място щях да използвам мааалко по-нецензурни думички Което пък вероятно щеше да доведе до една-две страници, пълни с глупости.
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа: Нискостеблен хомосексуален плъх!
|
|
|
|
|
SniperDwarf91
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 20 Окт 2011 22:48
Изходе, тръстико загоряла, бъди така добър да си избършеш пяната/еякулата от устата и веднъж завинаги да се изнесеш от тоя форум. Всъщност, най-добре ще е да поемеш няколко супени лъжици цианид-човешката раса така и така е достатъчно зле в момента, не е нужно и ти да я мърсиш. Хем цоваш котката, хем го цитираш в профила си...при условие, че освен легло споделяте и една единствена мозъчна клетка, нямаш право на първото.
|
|
|
|
|
freeman8692
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 21 Окт 2011 14:17
|
|
|
|
|
Danivanov
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 21 Окт 2011 18:42
Общ преглед на това, което се получи: Ще трябва да върна добрия стар скенер, за да може да видите творбата ми в най-добра светлина. Темата може да потъне. Ако някои иска въпросната сканирана версия, нека пише на ЛС. За какво са тези неща, в крайна сметка... http://www.youtube.com/watch?v=NLqtr7Z7HfAГотина творба на същата тема
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 21 Окт 2011 19:42
снайпер, жалък, да си ебеш майката, олигофрен freeman8692, на теб кой ти разреши да се обаждаш, дебил с 3 поста? Даниванов, получила се е прилично скицата. От колко време рисуваш?
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 21 Окт 2011 19:47
Снайперчо тихичко. Изходе трай си. Малките путчици, да не се обаждат, гласувайте си там и недейте много да знаете. Като достигнете колоритния ми статут, ви позволявам в някои теми да ми се намесвате и да ми отговаряте. Дотогава ще си седите мирно и кротко.
|
|
|
|
|
freeman8692
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 21 Окт 2011 20:25
|
|
|
|
|
човек
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 23 Окт 2011 14:19
ония утепляк от medal of honor от първата мисия, дето го спасяваш и го застрелват в началото на втората. иначе харесвам фрииман щото прилича малко на клептън, ама аз харесвам всички хора, които приличат на клептън, дори даскала ми по геодезия.
|
|
|
|
|
Sabaka
|
|
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 24 Окт 2011 14:03
Дейба, гледам Дани и се чудя що никой не е направил тема за рисунки в Твоческия форум
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|