Автор |
Съобщение |
Bobby Kotick
|
|
|
|
Заглавие: Call of Duty: Modern Warfare-Operation Cinema Mod-Град Русе Публикувано на: 07 Авг 2011 11:43
___________________________________ I need some money!
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare-Operation Cinema Mod-Град Р Публикувано на: 07 Авг 2011 14:30
Има ли го на Вермик блока?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare-Operation Cinema Mod-Град Р Публикувано на: 07 Авг 2011 14:58
Tiny написа: Има ли го на Вермик блока? е това е добро
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Bobby Kotick
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare-Operation Cinema Mod-Град Р Публикувано на: 07 Авг 2011 15:59
Tiny написа: Има ли го на Вермик блока? Не знам, проверете сами!
___________________________________ I need some money!
|
|
|
|
|
thewhitestig
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare-Operation Cinema Mod-Град Р Публикувано на: 07 Авг 2011 18:01
Абе не прилича много на Русе, камоли пък на какъвто и да било български град. И пвоечето надписи са на руски. Иначе кампанията ме кефи. Особенно ми хареса RPD-то с ACOG scope. Жалко, че имаше само няколко патрона в него. Сега съм някъде към края, и немога да го намера тоя corporal Volonin. Къде се е скрил тоя мишок?
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare-Operation Cinema Mod-Град Р Публикувано на: 07 Авг 2011 20:17
Я пусни шотове, че тая игра я нямам
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
thewhitestig
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare-Operation Cinema Mod-Град Р Публикувано на: 07 Авг 2011 20:35
|
|
|
|
|
Бате Бойко
|
|
В момента играе: Шах
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare-Operation Cinema Mod-Град Р Публикувано на: 08 Авг 2011 04:28
Виртуалният модел на Русе, е далеч от реалната инфраструктура на града, която изградих през годините. Модификацията не може да предложи нищо. Ако искате нещо с което да запълните скучните моменти през лятото, ето ви един качествен mod, всепризнат от феновете на CoD поредицата: http://www.youtube.com/watch?v=N5PcSjKP ... re=relatedОбезпокояваща е неграмотността на господин Котик, но нека живее и се учи. Визирам думата 'Довнлоад', която не намирам в нито един тълковен речник. Никога не е късно да поумнееш. Има парите, има времето. Инвестирайте в умствения си багаж, моля!
|
|
|
|
|
Kirilicata2012
|
|
В момента играе: 4chan
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare-Operation Cinema Mod-Град Р Публикувано на: 08 Авг 2011 11:49
Бате Бойко написа: Виртуалният модел на Русе, е далеч от реалната инфраструктура на града, която изградих през годините. Модификацията не може да предложи нищо. Ако искате нещо с което да запълните скучните моменти през лятото, ето ви един качествен mod, всепризнат от феновете на CoD поредицата: http://www.youtube.com/watch?v=N5PcSjKP ... re=relatedОбезпокояваща е неграмотността на господин Котик, но нека живее и се учи. Визирам думата 'Довнлоад', която не намирам в нито един тълковен речник. Никога не е късно да поумнееш. Има парите, има времето. Инвестирайте в умствения си багаж, моля! Първо Митьо Пищова, после Котик, а сега това ли измисли
___________________________________ Im back
|
|
|
|
|
Бате Бойко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare-Operation Cinema Mod-Град Р Публикувано на: 09 Авг 2011 08:18
Kirilicata2012 написа: Бате Бойко написа: Виртуалният модел на Русе, е далеч от реалната инфраструктура на града, която изградих през годините. Модификацията не може да предложи нищо. Ако искате нещо с което да запълните скучните моменти през лятото, ето ви един качествен mod, всепризнат от феновете на CoD поредицата: http://www.youtube.com/watch?v=N5PcSjKP ... re=relatedОбезпокояваща е неграмотността на господин Котик, но нека живее и се учи. Визирам думата 'Довнлоад', която не намирам в нито един тълковен речник. Никога не е късно да поумнееш. Има парите, има времето. Инвестирайте в умствения си багаж, моля! Първо Митьо Пищова, после Котик, а сега това ли измисли Да. Това са мишените ми. Добавих и теб, защото си симпатяга и имам нужда от някои който да ми подрежда папките в кабинета. Само я махни таз картинка под името ти, защото е много старомодна. Можеш да си я татуираш, ако си толкова неразделен с нея, но тук можеш да сложиш един красив Гербер или жена в синьо. Ти ще си избереш.
|
|
|
|
|
Kirilicata2012
|
|
В момента играе: 4chan
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare-Operation Cinema Mod-Град Р Публикувано на: 09 Авг 2011 09:36
Ми нещо не можем да си турим аватару Оправи най-накрая форума, нали си баш бабаит.
___________________________________ Im back
|
|
|
|
|
Бате Бойко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare-Operation Cinema Mod-Град Р Публикувано на: 09 Авг 2011 09:58
Kirilicata2012 написа: Ми нещо не можем да си турим аватару Оправи най-накрая форума, нали си баш бабаит. http://hotfile.com/dl/126297663/7ca8c2c/9xX2Z.jpg.htmlЗаплаших го с бой. Този път ще стане. Учете се, да се оправяте сами! На всеки се случва, де. Нали аз съм тук...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|