Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Препоръчайте ми игра! Публикувано на: 22 Юни 2011 23:35
Можете ли да ми кажете някоя игра, която дa e rpg, да има орки, елфи, джуджета и всякакви митични същества(като WoW). Интересна история, да не става скучна бързо и т.н. Не се притеснявам от системните изисквания.
(Sentry ще отговори изчерпателно:)
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми игра! Публикувано на: 23 Юни 2011 00:01
The Witcher едно и две. Има ги всичките, мисля че само орки няма.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
Ghost_Leader
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми игра! Публикувано на: 23 Юни 2011 00:09
Dragon Age: Origins и експанжънът й Awakening са всичко,от което се нуждаеш. А ако се интересуваш, тук има списък с някои RPG-та от последните години,с доста кратичко описание и подредени по жанрове.
|
|
|
|
|
RogueSpeed
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми игра! Публикувано на: 23 Юни 2011 16:18
Ако искаш да е ММО може да пробваш Lord of the Rings Online. Аз в момента я играя free2play и съм доста доволен. 40lvl elf hunter на realm Imladrys, никът ми е Earven. Ако се решиш да цъкаш пиши там.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми игра! Публикувано на: 23 Юни 2011 16:29
Подкрепям за Dragon Age и The Witcher. Също така може да пробваш Drakensang: The Dark Eye.
___________________________________ Да мълчим, така ли? Да ни хакат отзад и ние да се дупим? Е няма да стане, не съм такъв човек.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми игра! Публикувано на: 23 Юни 2011 16:43
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми игра! Публикувано на: 23 Юни 2011 21:53
psycho_123 написа: Можете ли да ми кажете някоя игра, която дa e rpg, да има орки, елфи, джуджета и всякакви митични същества(като WoW). Интересна история, да не става скучна бързо и т.н. Не се притеснявам от системните изисквания.
(Sentry ще отговори изчерпателно:) Serious Sam 2
|
|
|
|
|
Пор
|
|
В момента играе: Call of Duty MW2 , Call of Duty 4 , Battlefield Bad Company 2 , Team Fortress 2 , Darksiders , Fallout , Halo ODST , Halo 3 , Super Meat Boy , Just Cause 2 , Grand Theft Auto 4 , Crysis Wars , Crysis 2 и така нататък.
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми игра! Публикувано на: 04 Юли 2011 19:34
И аз мисля,че трябва да пробваш The Witcher. Ако искаш нещо малко по-предизвикателно (от гледна точка на трудност на играта) може да пробваш Darksiders (не знам дали се води рпг,но има някави митични простотии :> )
___________________________________ Пор. lol @ forum
Harcort написа: Майкрософт е измислил компютъра брат
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми игра! Публикувано на: 05 Юли 2011 09:53
Planescape Torment, Gothic, Risen.
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми игра! Публикувано на: 05 Юли 2011 10:36
Може да пъцаш Forsaken World - напълно F2P е и е доста сносна, честно казано.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Пор
|
|
В момента играе: Call of Duty MW2 , Call of Duty 4 , Battlefield Bad Company 2 , Team Fortress 2 , Darksiders , Fallout , Halo ODST , Halo 3 , Super Meat Boy , Just Cause 2 , Grand Theft Auto 4 , Crysis Wars , Crysis 2 и така нататък.
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми игра! Публикувано на: 05 Юли 2011 19:15
VVardeyn написа: Може да пъцаш Forsaken World - напълно F2P е и е доста сносна, честно казано. Лично за мен тази игра се ми се стори просто..странна. Не знам. weird shit bruv. Но трябва да се пробва,като за f2p не е много тъпа. (no offence )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми игра! Публикувано на: 10 Юли 2011 17:19
Mafia - стара, но с уникална история
|
|
|
|
|
Пор
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми игра! Публикувано на: 10 Юли 2011 17:22
simba7a написа: Mafia - стара, но с уникална история Да,точно в Мафия има орки и джуджета. Чети какво пише горе,преди да постваш!
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми игра! Публикувано на: 10 Юли 2011 19:47
Не знам за джуджета, ма май имаше елфи в Heretic 2 Стара е, нооо е класика
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|