Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: F.3.A.R.
Публикувано на: 22 Юни 2011 15:46

Играта вече е излязла даже я има по торентите.
Изгледах няколко геймплеи клипа и ми хареса.
Вие кво мислите?

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: F.3.A.R.
Публикувано на: 22 Юни 2011 15:54

Писна ми е от псевдо-хоръри.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Юни 2011 16:03

От типично ФПС го превърхана в сървайвъл хорър със зомбита..... :nooo: :sleepin:

Профил

Аватар
В момента играе: Severance:Blade Of Darkness
Публикувано на: 22 Юни 2011 16:15

Гледах walkthrough на играта и ...няма правото да се казва Fear,тая игра не прави и малък опит да ти изкара акъла

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Юни 2011 16:46

Не знам защо обаче нито една FEAR игра не ми е изкарвала акъла.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Квот фана
Публикувано на: 22 Юни 2011 19:03

Няма да я пробвам, щото след първата ни една не струва :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Юни 2011 21:31

Aз ще я пробвам защото ми е любопитно кво са направили не за друго

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Shift 2 Unleashed, Bad Company 2, Shogun 2 Total War
Публикувано на: 23 Юни 2011 11:11

Аз ще я изиграя само заради историята, поне да видя какво ще стане в крайна сметка. Иначе играта е предимно екшън ориентирана. Изгубила е онова, което оприличаваше FEAR поредицата. За съжаление.

Профил

Аватар
В момента играе: Според теб?
Публикувано на: 23 Юни 2011 15:42

Играта не е това което очаквах, не че имах големи очаквания след ш.у.б.е. 2, но имаха шанс да оправят нещата, да върнат върнат атмосферата от единицата. Но не стана, играта си е изцяло екшън ориентирана, дори и не се опитваше да те стресне или поне аз не ги забелязах тези моменти, въпреки че момента с използването на прикритията ми се стори малко странно отначало бързо му свикнах и честно да си кажа беше единственото което наистина ми допадна от цялата игра. В крайна сметка всичко се развиваше твърде бързо, историята беше си ясно какво ще стане, честно да си кажа знех си че няма да поднесат това което обещаваха. Обаче играта си е идеална за двама играчи.

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 23 Юни 2011 22:31

Играта по скоро наподобява Serious Sam от колкото FEAR. Аз с такова впечатление останах :lol: Супер многото врагове, разни jump out scares, на които доста често гледах в друга посока. Коопа си е добър както казаха по горе. С Фетел е много яко да се играе. Fucking Run е много приятен режим, ако можете го пробвайте. Contractions само картата със зомбитата е интересна, другите където се бием срещу войници не са интересни. Играта за мен в никой случай не е FEAR.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2011 11:12

Учудващо приятна и наистина навява спомени за първия FEAR който ми е в топ 5 за най-великите шутъри на всички времена. Gunplay-я не е на нивото на FEAR 1 или дори на 2 ама все пак е по-добър от повечето шутъри nowadays.

Профил

Публикувано на: 26 Юни 2011 14:55

Имам един въпрос. Цъкам я в ко оп с един приятел и като вдигаме левел то ни отлючва нови умения. Как да ги използваме някой знае ли? Съобщението се показва за много кратко и не успявам да го прочета а в options/controls не намирам нищо. В момента сме 6 левел.

Профил

Аватар
В момента играе: Имам инсталирани поне 40 игри от които само 2 стават...
Публикувано на: 28 Юни 2011 16:51

И аз имам един въпрос. Как да се пусна да играя с Fettel. Уж го отключих ама не ми дава да се пусна с него.

Профил

Аватар
В момента играе: Имам инсталирани поне 40 игри от които само 2 стават...
Публикувано на: 29 Юни 2011 11:23

Не е лоша игричката. Изобщо даже не е лоша. Като управление,екшън и динамика е супер даже на моменти ми идва в повече пуцането. Самите оръжия са супер яки и добре направени като цяло е супер управлението и самите престрелки са чудесни. Снайпера ми е любим както и оръжието с пироните :) Лазера е забавен.

Според мен има само един лек недостатък и това е че FEAR ефекта е занижен и вече не ме е страх дори малко като я играя. Няма какво да ме стресне, което ми се искаше това все пак е главната идеята на играта. Предишните 2 части бяха доста по-страшнички.

Профил

Публикувано на: 03 Юли 2011 13:12

На мен лично много ми харесва играта :)

Профил

Публикувано на: 03 Юли 2011 15:54

За мое съжаление, аз не мога да я пробвам, защото видео карта е 512, а аз имам само 300. НО, доколкото гледах gameplay-вете, много добре са се справили модовете, а колкото до сингъл плеяра те поставя в различни ситулации. Дори да не влиза в жанра Хорър, си заслужава тръпката ( една от причините, която ме кара да искам да я играя ). :lol:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Юли 2011 22:23

Днес я врътнах и наистина си заслужава да се изиграе(Лично мнение).Този път играта се развива на доста по разнообразни места за бой което е плюс за мен.Престрелките са на ниво.Трупането на ранкове също ми хареса с трупането им пък получаваш плюсове като един пълнител повече или пък mele удар или нещо друго.Оръжията са намалени както и амунициите които носиш.След превъртането на всеки interval можеш да го преиграеш с Fettel.Графиката и физиката са подобрени и са на ниво.След края отново ни оставиха някои въпроси без отговор.Въобще мен ме изкефи много тая игра и препоръчвам на всеки да я изиграе и да не слуша какво говорят другите за нея.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com