Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: World Of warcraft:Cataclysm,gta IV multiplayer and assassins creed brotherhood multiplayer
Заглавие: Just Cause 2 Problem?
Публикувано на: 07 Апр 2011 10:41

Здравейте! Преди имах Just cause 2 и ми вървеше без никакви проблеми! Бях на Windows 7 Home premium,но сега съм на Ultimate!Играта я инсталирах,тръгна,но сега като я пусна ми дава черен екран-помощ?Не може да е от торента защото пробвах още 9 версии и пак същото!!! :roll: :roll: :cry: Пуснал съм STEAM,както трябва....(Забравих да кажа, че и един приятел е с win 7 ultimate и е със същия торент и му върви) ОТЧАЯНО ВИ МОЛЯ ЗА ПОМОЩ!!!БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО :cry: :cry: :roll:
EDIT:Оправи ми се,но Ghost Leader,все пак благодаря за помощта :)

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Just Cause 2 Problem?
Публикувано на: 07 Апр 2011 11:10

DeeperTester961 написа:
Здравейте! Преди имах Just cause 2 и ми вървеше без никакви проблеми! Бях на Windows 7 Home premium,но сега съм на Ultimate!Играта я инсталирах,тръгна,но сега като я пусна ми дава черен екран-помощ?Не може да е от торента защото пробвах още 9 версии и пак същото!!! :roll: :roll: :cry: Пуснал съм STEAM,както трябва....(Забравих да кажа, че и един приятел е с win 7 ultimate и е със същия торент и му върви) ОТЧАЯНО ВИ МОЛЯ ЗА ПОМОЩ!!!БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО :cry: :cry: :roll:

Пробвай някое от решенията в този линк :) :
http://forums.steampowered.com/forums/s ... ?t=1271186

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com