Jedi Knight написа:
Не те знам къде си го намерил тоя задържащ сюжет, но до началото на пета глава е едно и също до втръсване:
-Важен си, бягай, некроморфите идват, военните ни заглушават.
Chapters 1-4 in a nutshell.
Забавната шизофренична сцена със спринцовката почти компенсира за това... почти.
Не че няма да я превъртя, ама ако това продължава още малко сигурно няма да погледна друга тяхна игра в обозримото бъдеще.
Досега в геймплея никакви разлики не открих спрямо оригинала, освен това, че можеш да търсиш различни неща, не само моментната си задача, а дизайна на нивата просто ме разочарова. Все същите коридори, коридори, стая, коридори, коридори, стая... Нали уж съм в град, бе?!
Ми аз не съм и очаквал нещо по-различно. Важното е, че не е по-зле от единицата която си беше хитова. Мене лично много ме зариби. Оправили са малко камерата спрямо единицата и графиката си е State of the Art.
Включили са и "Previously on Dead Space", което може да бъде приятно припомняне на събитията и изродщината заляла нашия пич.
Както писаха от PCM - нещо като Dead Space 1.5. Нема лошо!
BTW Не знам дали някои е забелязал, но звука от заключените врати страшно ми напомня на нещо от Doom 3. И там го имаше, просто в DS2 е по-висок като височина на тона.