Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Търся една стара Freeware игра
Публикувано на: 24 Дек 2010 12:21

Бях я намерил в един от СД-тата на РС мания, затова и реших да попитам тук. Беше в един брой, от 2000 или 2001 (не си спомням точно). На корицата имаше някакъв здравеняк който беше опрял на рамото си огромен меч и всичко беше в черно-оранжев нюанс. Може и да се бъркам, но ако не е това броя, значи е някой от съседните. Сега за самата игра - пъзел, ти си някакво синьо топче и трябва да се предвижваш от платворма на платформа и да събираш бели топчета. Имаше и някакви сини телепорти и т.н. Беше супер зарибителна и като си спомних за нея, от близо 1 месец ме гони носталгията. Ако някой колекционер на броеве я намери и ми каже как се казва, ще съм ви супер благодарен! Мерси предварително :)

Профил

Заглавие: Re: Търся една стара Freeware игра
Публикувано на: 24 Дек 2010 21:08

Ааааа, значи не е този брой... ако някой има диск от съседните да каже. Предполагам че това, което търся е в периода 7/2000 - 5/2001 (включително), тъй като по-нататък freeware игрите спират.
Сега ме е яд, че си изхвърлих всичките броеве :(

Профил

Заглавие: Re: Търся една стара Freeware игра
Публикувано на: 25 Дек 2010 14:15

Аааа! На Коледа стават чудеса! Открих я в единствения брой който съм запазил - този с Они! Благодаря много все пак, иначе играта се казва PuzzPower... ЯКА Е

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com