Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit
Публикувано на: 21 Ное 2010 19:09

Регистрираш си нов EA account, log out-ваш се в играта и влизаш с новия акаунт. Не е голяма философия.

Профил

Публикувано на: 21 Ное 2010 20:29

В играта като си създавам еа акаунт ми иска сд кий

Профил

Публикувано на: 21 Ное 2010 21:01

the_gamer написа:
В играта като си създавам еа акаунт ми иска сд кий

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 21 Ное 2010 23:48

Само на мен ли ми се струва по-тъпа от NFS:Shift? Не знам нещо с физиката не мога да свикна а и графиката ми се струва по-гадна, може в компютъра ми да е проблема :?

Профил ICQ

Публикувано на: 21 Ное 2010 23:59

Ми на мен шифт ми е мега тъпата игра. В нея просто няма "жажда за скорост". Сиреч всичко е тоооооооооолкова баааааааавно и реаааааааалноооо....

Профил

Аватар
В момента играе: Civilization V, Crysis 2 MP Demo
Публикувано на: 22 Ное 2010 00:25

WidowmakeR написа:
Ми на мен шифт ми е мега тъпата игра. В нея просто няма "жажда за скорост". Сиреч всичко е тоооооооооолкова баааааааавно и реаааааааалноооо....

:rockon:

Do you know how you can tell that a game is going to be something special? When its demo ends with the main character getting his dick sucked by twins, then admits that his game better be good because it "took twelve fucking years" to make.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 22 Ное 2010 00:42

Andrey358 написа:
Само на мен ли ми се струва по-тъпа от NFS:Shift? Не знам нещо с физиката не мога да свикна а и графиката ми се струва по-гадна, може в компютъра ми да е проблема :?

Графиката на Shift е по-зле, но стилът и е по-реалистичен, затова ти се струва по-добра. В новата игра всичко е на ръба на реалността, дори графиката, която повече се стреми да е ярка фантазия, отколкото към реализъм. Аркадния геймплей или "физиката" също е фантазтичен - това не е симулация, каквато беше Shift в голяма степен. Играта е несравнима със Shift, става дума за две напълно различни изживявания. За мен тази игра е по-добрата от двете, но аз мразя какъвто и да е реализъм, когато става дума за racing игра.

P.S. Само аз ли просто мразя тъпата музика, която се появява по време на преследванията. Да не говорим, че е и 1 към 1 с тази от World.

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 25 Ное 2010 21:20

Така, от 2-3 дни играя играта.

Като цяло, в моментите, в които върви гладко, играта е номер 1, ама като почне да сече, направо е отвратителна! Дано изкарат някакъв оптимизиращ пач, че не искам да купувам нов процесор...

Иначе, адски много ме дразни, че коли, които нямат 7 скорости ( CarreraGT и GT3 RS например ) са ги направили със 7 скорости, и че звукът от двигателят е доста тих.Иначе, адреналин и екшън на макс, бях скептично настроен за оръжията в началато, ама после ми харесаха! В мулти ще е пълен купон!

Като цяло съм доста доволен, играта е типично old-school NFS през призмата на 2010, а като излезеше Shift : Unleashed ще има още един симулатор освен F1 : 2010, който да цъкам.Евала! :rockon:

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 27 Ное 2010 02:03

Shift и симулатор са 2 несъвместими неща :?

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Ное 2010 22:39

Ако някой иска вътрешна камера, ето мод http://www.tocaedit.com/IB/index.php?au ... howfile=64

Профил

Аватар
В момента играе: Star Craft II, World of Warcraft, SimCity, DiRT 3, GRiD 2 (online), Dota 2, CIV 5
Публикувано на: 30 Ное 2010 15:36

F*cking SUX!!! (от части) тва е.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 05 Дек 2010 19:03

Хм, нищо специално не съм правил, но преди малко пускам играта за 2-ри път и вече от 5 мин ми цикли на Connecting to autolog servers без да имам възможност да направя каквото и да е - онова нещо се върти и аз чакам... А аз бях следвал инструкциите в замунда и сега кво... кур

Някой може ли да ми обясни как да вляза в шибаната игра :?

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Публикувано на: 05 Дек 2010 19:18

Igorrr написа:
Хм, нищо специално не съм правил, но преди малко пускам играта за 2-ри път и вече от 5 мин ми цикли на Connecting to autolog servers без да имам възможност да направя каквото и да е - онова нещо се върти и аз чакам... А аз бях следвал инструкциите в замунда и сега кво... кур

Същия проблем имах. След като я преинсталирах ми се оправи, но може да е от крака, аз я преинсталирах не заради проблема, а щот ми се наложи, пък инсталнах друг релийз. Пробвай да сложиш некъв друг крак.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Дек 2010 22:52

Igorrr написа:

И при мен беше така но излезнах, пуснах я пак и се оправи.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 11 Дек 2010 00:12

След като изиграх полицейската част от играта реших да споделя това:

Първо искам да кажа, че за мен всички NFS игри са страхотни. Фен съм на поредицата макар, че трябва да призная, че си имам любимци. Undeground ми беше любима дълго време и до сега смятам, че като концепция и изпълнение е перфектна. Последващите няколко игри се опитаха да "доразвият" идеята, но чисто като геймплей не се получи толкова добре според мен. В Most Wanted и Carbon се залагаше на сюжета, което също придаваше чувството за интерактивен филм, което аз лично много харесвам в игрите. Prostreet беше широко обсъждано и в повечето пъти хейтено заглавие, но аз лично се влюбих и в него. Имаше голям избор от лицензирани супер автомобили, много добра графика и реализъм. От тази гледна точка "Shift" e за момента любимата ми част от поредицата именно заради реализма с който ни дарява, без това да повлиява геймплея по негативен начин. Чувството е сякаш наистина имаш достъп до тези невероятни автомобили и можеш да ги опънеш по пистите, чиито дизайн също беше много добър. За въпросната последна част hot pursuit мога да кажа, че също ме дари с чудесни емоции, но по моему е по-слаба от Shift-a просто заради прекалената аркадност и липса на реализъм. Звукът, картината, управлението, всичко е все едно си слязъл от истинското Bugatti Veyron, oт Shift и си се качил в детска играчка в най-новата част. Та общо взето това е.

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com