___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Fenrir
Заглавие: Re: Borderlands - Шуутър от ново поколение?
Публикувано на: 24 Май 2008 19:09
Очертава се нещо,от трейлъра, уникално откъм визия,поне.По нататък ще видим.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:
ave isus e pokemon ve
Sentry
Публикувано на: 24 Май 2008 21:07
Поредният шуутър, нищо особено. Може би ще има някаква добра история, но това е всичко.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Кain
19 Фев 2008 09:27 Мнения: 836 Местоположение: Nosgoth
В момента играе: Crashday(multiplayer)
Публикувано на: 24 Май 2008 21:32
Тва има егати мощния калибър. ще се играе
___________________________________ "There is no path as wicked as that of the righteous"
MARiNZ0
Публикувано на: 24 Май 2008 22:06
От видяното досега не ме впечатли особенно. Времето ще покаже...
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
reconnect
Публикувано на: 24 Май 2008 22:32
Tва изглежда бахти доброто !
___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
тъп гъз
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения