Здр. някой може ли да ми каже как да си сменя езика ? И ако може да ми каже от каде да си изтегля пач да направя играта на бг.
Spiridon
Заглавие: Re: Splinter Cell Pandora Tomorrow език
Публикувано на: 01 Юни 2010 12:55
Чак толкова ли ти е зле английския?
Ghost_Leader
Публикувано на: 01 Юни 2010 16:42
За езика предполагам,че ще може да се смени като си записваш играта,но не съм сигурен дали играта въобще има пач за български език.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 01 Юни 2010 17:04
Zakaza написа:
Здр. някой може ли да ми каже как да си сменя езика ? И ако може да ми каже от каде да си изтегля пач да направя играта на бг.
Моят съвет към теб е - вместо да играеш игри, понаучи малко английски. ( съветът важи и за мен )
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Zakaza
Публикувано на: 02 Юни 2010 12:43
Аз английски си знам ( горе/доло ) , но не всичко разбирам. А за езика питам , защото видях в 1 клип , че някав си го е сменил и исках да пробвам и аз , но в настроиките нямаше .
Благодаря за съвета.
Regorg
Публикувано на: 23 Окт 2010 11:29
Имам проблем стигнах до мисията на литището и там където трябва да хвана ансансиора пробвах и трита обаче ми изписва че трябвало да са захранят от някав бълкон къде е това? П.С останаха ми 2ма терористи да убия
Ghost_Leader
Публикувано на: 23 Окт 2010 12:33
mitko 666 написа:
Имам проблем стигнах до мисията на литището и там където трябва да хвана ансансиора пробвах и трита обаче ми изписва че трябвало да са захранят от някав бълкон къде е това? П.С останаха ми 2ма терористи да убия
25 Фев 2004 22:48 Мнения: 3549 Местоположение: Within emptiness unobstructed
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 23 Окт 2010 18:18
The Chameleon написа:
Моят съвет към теб е - вместо да играеш игри, понаучи малко английски. ( съветът важи и за мен )
Да ве, кат си влязъл английска филология, 'земи да понаучиш малко английски
Regorg
Публикувано на: 24 Окт 2010 01:56
Ghost_Leader написа:
mitko 666 написа:
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения