Ето какво да очакваме от новата игра накратко: - Въвеждането на агенти Досега агентите не играеха никаква роля при преговорите с футболистите, но с новият трансферен модул, всичко ще минава през агента му - преговори за заплати, бонуси (ще има много повече типове бонуси и премии) и т.н. Обещават да бъде постигнат максимален реализъм в тази насока.
- Тренировъчна система Ще бъдат вкарани по-опростени схеми, по които да водят тренировките си играчите ви, но също така ще бъдат въведени тренировки в деня на мача, където да можете да определите с максимална точност кой играч е най-подходящ за мача ви. Ще има и възстановителни тренировки веднага след края на някой мач.
- Разговори с играчите Ще могат да се водят лични разговори с играчите (то и преди можеше, но без особен смисъл), както и ще бъдат вкарани много повече опции при разговорите и с борда на директорите.
- Променен екран с новините Новините ще бъдат само на един екран, а не както в последните 2-3 години разделени и всичко ще идва на едно, което ще е доста по-удобно (както беше по-отдавна). Също така ще бъде променен и модулът за събскрайбване.
- Най-важната промяна, която очакваме от хилядолетия - Динамична репутация на отборите, лигите, държавите Нали ви се е случвало (примерно) с Левски да се класирате 2-3 поредни пъти в ШЛ или пък да стигнете до финал в Лига Европа и т.н., да имате много пари за трансфери, бонуси и заплати, но добрите играчи да продължават да ходят в някакви други отборчета. Много често ми се е случвало перспективни млади играчи да искат да играят в Белгия или Швейцария в отборчета, за които групите на ШЛ са мираж и на по-ниски заплати, отколкото при мен. Това е защото в всеки отбор е с определена репутация, зададена от разработчиците, която досега не се променяше, независимо че сте спечелили ШЛ с малък отбор примерно (нищо че ви изписва че сте Worldwide известен вече). Точно такъв модул ще въведат най-накрая, което верно малко се разграничава от реализма - примерно някой български отбор в 2020 да е на нивото на Барса, но пък нали точно това е целта - да видиш какво можеш да направиш ти като мениджър и докъде можеш да стигнеш. Отделно, тази репутация ще се вдига и ако националният отбор на държавата печели победи, или ако от първенството в което играете редовно отборите се представят добре в Европа.
А ето и клипче с ръководителя на екипа, който разяснява точно с какво ще бъде новият FM по-различен от предишните версии. Също така се виждат някои WIP кадри.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
indigo
В момента играе: RL - worst game ever.
Заглавие: Re: Football Manager 2011
Публикувано на: 17 Сеп 2010 23:13
Излиза успоредно с другата ми краста - УоУ.
А скаутинга на българското първенство как върви? Агентите да не са 60% рандъм генерирани...
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
Заглавие: Re: Football Manager 2011
Публикувано на: 18 Сеп 2010 20:04
Очаквам, но с умерен интерес. В смисъл те ти нововъдения са си супер - има нужда от тях - ама и още много за изпипване... Аз сега си я цъкам 2010, с обновен трансфери и си ми е супер кеф.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Gipo
Онлайн
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10938 Местоположение: София
Заглавие: Re: Football Manager 2011 - Демото излезе
Публикувано на: 21 Окт 2010 14:12
Ухааа, кеф
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Заглавие: Re: Football Manager 2011 - Демото излезе [steam only :@]
Публикувано на: 21 Окт 2010 22:42
Оказа се, че играта от торент тракерите не върви - трябва да се свали само и единствено през стийм... Обновил съм линковете
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения