Препоръчайте ми някакви Co-op игри за двама. С един приятел смятаме да се съберем на едно място с компютрите и да цъкаме, но нямаме много идеи за игри. За сега сме се сетили за Left for Dead и Borderlands, и това е :/
___________________________________ Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
fros7
Заглавие: Re: Препоръчайте ми Co-op игри
Публикувано на: 08 Сеп 2010 16:41
От линка даден от Aeonfluxs си избрахме няколко игри, които смятаме, че ще ни харесат, ако има някои игри, които ги няма в този сайт, моля пишете, иначе няма смисъл
Der Meister
10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Публикувано на: 08 Сеп 2010 21:56
SWAT 4, Kane & Lynch, Will Rock, някои части на Splinter Cell имаха кооп
GiantR15
Публикувано на: 09 Сеп 2010 20:23
Ами ние с моите френдове цъкахме, няколко Hack and Slash Rpg-та. Като Sacred, Diablo 2 и тн. Също така много харесваме да цъкаме стратегии срещу ботове(или други непознати по-интернета) Rise Of Nations е много добра в това отношение а ботовете са брутални.
Ред Алерт 3 има Ко-Оп кампания и мога да потвърдя че е доста забавна за двама.
Alien Swarm мислим да я пробваме след това.
Ghost_Leader
Публикувано на: 09 Сеп 2010 21:35
Split Second поддържа split screen - доста е забавно двама човека да се обстрелвате с взривяващи се коли,сгради и т.н
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения