Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Относно Diablo 2
Публикувано на: 13 Авг 2010 13:00

Здравейте ! Искам да попитам някои неща за играта ... или по точно за версията 1.13 ! Аз по принцип си играя 1.09 и от няколко дена сьм се зарибил по 1.13 . Таа направо кьм вьпорсчетата ! Искам да ви попитам в Single Player-a на играта дали има Uber Diablo ? Второто вьпросче ми е ... в нета четох , че като станеш 99 лв. ти се отваря 6 град ? Не мисля че това е вярно но все пак да попитам ;) Иии още едно питане ... според вас вьзможно ли е да ти падне предмет който иска по висок левьл от този на героя ти ? Падна ми Уникален Balrog Skin в 3 град на Hell и имам две неща в които да се сьмнявам ! Пьрвото е : може ли да ми падне тази броня в тоя град ??? Втората е че сьм 80 лв а тя иска 85 ! Много ми е странно как стана това :D Дали това за левьла на итемите и кои левьл е твоя герой е премахнато ? Благодаря предварително !

P.S. Мисля че коментари от рода на ... а бе тапанар или нещо от сорта са излишни ! Пропуснал сьм цели 4 версии на играта и новостите в нея ме учудват ! Все пак 1.09 в Оpti-Lan беше коренно различно ! Сьжалявам за грешките които сьм допуснал в правописа и пунктуацията !

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Относно Diablo 2
Публикувано на: 13 Авг 2010 13:42

Ъм... от край време може да ти падне item, който иска по-висок level, отколкото е героя ти. Според мен това, за което ти говориш, никога не го е имало. И естествено, че може да ти падне тази броня в този град, loot-а се генерира случайно и ако имаш много % to magical item то такъв може да ти падне дори от обикновен mob, а не от бос - всичко е въпрос на късмет. Още повече, че става въпрос за Hell.

Профил

Публикувано на: 13 Авг 2010 16:59

Аз това го бях чел в интернет в някакьв бьлгарски сайт ! Колкото до МФ-то ми не е много ... мисля че няма 100 но все пак вярно че е до кьсмет ! Иначе да знаеш нещо дали има Убер Диабло в Сингьл Плеара на играта ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Авг 2010 19:53

няма нито убер диабло на сингъл, нито 6-ти град.

иначе за това дали падат предмети от по-висок левел - на мен ми се е случвало и на по-стари версии, макар и супер рядко.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com