Автор |
Съобщение |
странник
|
|
|
|
Заглавие: Издирва се игра ... Публикувано на: 08 Фев 2010 14:09
Търся игра ,която бях играл за кратко по клубовете ,някъде 2004-2005 година. Поради нулевите ми познания тогава по Шекспировия език ,не и научих името. Главният герой беше няк'во хамериканско ченге с каратистки наклонности ,а шефката му беше дебела негърка.Играта беше подобна на GTA - можеше да се вземат колите за по-бързо придвижване, да се ловят бандити из града и тн..Сцената ,която си спомням най-добре е в началото на играта ,в която главния герой заби молив в ухото на обирджия ,който се опитваше да ограби някакво заведение (май закусвалня)... Ако някой се сеща за играта ,да пише ,благодаря предварително.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Издирва се игра ... Публикувано на: 08 Фев 2010 14:52
True Crime Streets of LA ?
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
h3artstone
|
|
|
|
Заглавие: Re: Издирва се игра ... Публикувано на: 08 Фев 2010 15:18
True Crime e 100%!
___________________________________ Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
|
|
|
|
|
странник
|
|
|
|
Заглавие: Re: Издирва се игра ... Публикувано на: 08 Фев 2010 17:44
Да Тrue Crime е наистина. Благодаря ви !
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Издирва се игра ... Публикувано на: 08 Фев 2010 17:55
RTM написа: ne sum ia 4uval, no GL & HF v namiraneto! Като не си чувал не пиши прошляк.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
AssAssIn
|
|
В момента играе: Всичко , което си заслушава ... :)
|
|
Заглавие: Re: Издирва се игра ... Публикувано на: 14 Юли 2010 01:30
Мдам , определено ...True Crime са си доста добри игрици и си заслужава човек да ги 'куса ... Ню Йорк-а много ме изпълни мене
___________________________________ Съвети: 1. Never surrender , Stand your ground ! 2. Вчера е история , утре е загадка , а днес е дар ... 3. Someday , and that day may never come , I'll call upon you to do a favor for me , but untill that day accept this justice as a gift!
|
|
|
|
|
stefan1
|
|
В момента играе: WoW
|
|
Заглавие: Re: Издирва се игра ... Публикувано на: 15 Юли 2010 12:23
странник написа: Търся игра ,която бях играл за кратко по клубовете ,някъде 2004-2005 година. Поради нулевите ми познания тогава по Шекспировия език ,не и научих името. Главният герой беше няк'во хамериканско ченге с каратистки наклонности ,а шефката му беше дебела негърка.Играта беше подобна на GTA - можеше да се вземат колите за по-бързо придвижване, да се ловят бандити из града и тн..Сцената ,която си спомням най-добре е в началото на играта ,в която главния герой заби молив в ухото на обирджия ,който се опитваше да ограби някакво заведение (май закусвалня)... Ако някой се сеща за играта ,да пише ,благодаря предварително. човече тая игра е брутална ве
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|