Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
Заглавие: Killing Floor [Co-Op Survival Horror]
Публикувано на: 10 Юли 2010 16:21

Момци (и моми ако има :oops: ), днес ми донесоха тази игричка, която наскоро впрочем излезе и във вариант "кутия", не само през Steam. Както и да е, имах възможността да я поцъкам и останах сравнително доволен от играта, има си и сингъл, и естествено мулти, добре са ги изпипали класовете, картите също са разчупени, присъстват и настройки за трудността. Като се замисля даже не намирам (засега...) отрицателни черти в геймката. Под нивото на L4D е, но по мое мнение си заслужава да се пробва. Има я и в Гарената, но не е много лесно оправянето с пачовете там - на едни тръгва, на други не. Та някой цъкал ли е някога играта и ако да - нека да си сподели впечатленията.

Едит: Ревю на български език не намерих (shame PCM shame), освен това: http://gmbd.eu/review/killing-floor/

Профил Skype

Цар
Аватар
Заглавие: Re: Killing Floor [Co-Op Survival Horror]
Публикувано на: 10 Юли 2010 18:13

Как пък ще е под нивото на L4D бе? :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 10 Юли 2010 18:26

l4d е супер тъпотия, тва ако и е под нивото нз

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Публикувано на: 10 Юли 2010 18:40

Много си е добре игричката някъде към 4 месеца съм я цъкал.
Има една брутална карта която е едно към едно Resident Evil и е най-добрата мод карта която съм виждал в игра. ОБщо взето към час-час и нещо игра в мултиплейър карта, с размерите на голяма сингълплейър такава допълнена със собствени текстури и скриптове(под скриптове разбирай че има някои много яки моменти като на един влак) жалко че забравих как се казва.
А да и съвет:
CHAINSAW UBER ALLES
демек онея мазните с боздугани на ръцете, дет сички бягат от тях :lol: им са фърли 'кат дивак и режи ръцете!
И вие тряя сте много зле за да не оцените L4D1-2, а даааа забравих пиратки....
Хич не сте помирисвали къв кеф е версус нали?

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 10 Юли 2010 20:52

Аз играя КФ от версия 1.0 от както беше мод за UT2k4.Играта е много повече кооп от колкото Л4Д за мене.Някак си коопа се усеща повече с класовете,Л4Д е твърде кежуъл твърде детска някак си.Забавна е,Versus Survival мутацията е много интересна последно но КФ някак си придава чувството на обреченост.Л4Д ходиш и пукаш милиони,тука е малко трудно,и реално истинската игра почне от 6ти(или 5 ако не си нааб) на Suicidal.Преди КФ да излезе retail беше адски трудна игра,във версия 2.5 на ХАРД а не suicidal не помня да сме печелили повече от 8-9 пъти като сме играли кажи речи година на тази версия.В retail версията това нещо беше поправено,всичко беше балансирано,говедата бяха балансирани и някак си се загуби тая работа че са безспирни мутанти които ебат всичко живо и на до Хард всичко е като чесане на пишката.Manowarrior играй да вдигнеш 5-6ти левел и се пускай на Suicidal,от там почва играта.Интересни карти са Deathpit Final,Arcade Gas Station Final,Abandoned Base Final и разбира се Defence :) Ако някой тука я има в стийм и е 5 или 6 левел да си каже стийма може някой път да поиграем.Аз не съм спрял да я играя от както е излязла та,когато и да кажете играта ми е готова :)

Профил

Аватар
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
Публикувано на: 10 Юли 2010 22:12

Почнах я така по-стабилно игрицата. За клас си избрах Commando - най-забавен ми се видя. Като кача 5-6 ниво ще пиша ако има желаещи да врътнем няколко рунда. :D

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Fallout Van Buren
Публикувано на: 10 Юли 2010 22:45

Когато я пуснаха веднъж в steam за една безплатна седмица бях много впечатлен от играта (От UT 2004 мод до собствен release). Лично на мене ми харесва като co-op пуцалка :) Макар, че ще е хубаво ако играта мръдне към новия engine (Unreal Engine 3) :P

PS: Ozone я има за 20 лева.

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 11 Юли 2010 09:04

аз си спомням че като излезе я играх с едни пичове в хамачи редовно :lol:

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 11 Юли 2010 18:41

Manowarrior написа:
Почнах я така по-стабилно игрицата. За клас си избрах Commando - най-забавен ми се видя. Като кача 5-6 ниво ще пиша ако има желаещи да врътнем няколко рунда. :D

Командо и на мене ми е главния клас но е най-труден от всички за вдигане.И ти ще го изпиташ де,дмг-а е лесен но сталкерите отнемат мнооого време :?

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Юли 2010 17:59

Дам, така си е - до 3ти левъл не е голяма бройката, но след това става множко с тези сталкери. Поне да ги бяха направили с всички оръжия да могат да се убиват... :x

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com