Извинявам се за ламерската тема и за невежеството си, но наскоро реших да пробвам Eastern Sun 2.20. Знам, че това е нещо много старо и има нови версии (че даже и те са остарели вече, хаха) и т.н..., но за мое учудване не можах да намеря в интернет обяснения за някои неща в този мод за Диабло 2.
Да кажа също и че не съм кой знае колко голям фен на тази игра, никога не съм се вманиачявал в нея, не съм играл он-лайн, не съм ползвал мап-хакове и т.н, нито съм ползвал гайдове за създаване на герои, рецепти, чийтове, ала-бала ... Само си цъкам безметежно и отморяващо без да се задълбочавам и игричката ми харесва, трябва да кажа в този смисъл.
Та ако някой още помни, да ме светне например как се ползват Ancient Scroll? Отвреме навреме намирам такива. Чрез едни предмети, които приличат на медалиони и се пишат "декодери", "древните свитъци" се разкодират и вече пише Recipe. И до там! Каква рецепта точно - не е ясно. Как да я разчета? От яд, продадох няколко (дават 5000
)
Друг предмет, който не разбрах как действа, е ... ъъъ един предмет дето се трансформира в няколко други като цъкаш с десния бутон на него. Доколкото схванах, всяка различна форма е предназначена за някакъв герой. Но как се ползват дее@?!
Из интернет има разни неща писани, но много оскъдно и все разни задънени стари линкове.
Благодаря предварително!