Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Цар
Аватар
Заглавие: The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
Публикувано на: 15 Апр 2010 22:42

Как може още да няма тема?

Аз започнах с римейка на Escape from Butcher Bay и честно казано игрицата ми скри шапката. О.О

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие: Re: The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
Публикувано на: 16 Апр 2010 01:56

Наистина първата е уникална,но втората като повечето продължения не предлага нищо ново :|

Профил

Аватар
Заглавие: Re: The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
Публикувано на: 22 Апр 2010 05:27

Много ме накефиха тези две игрици. Не бях играл първата, та дойде перфе двойката в комплект с бъфната единица ;)

Иначе двете игри се различават стабилно като усещане - първата е доста по стелт ориентирана и пресъздава повече ми се струва атмосферата на филмите. Дебнеш, убиваш безшумно и оцеляването е по трудно. Втората е доста по чистокръвна пуцалка, която пак ми дойде добре, тъй като е микс от шахти и тъмни коридори последвано от отворени местности. Пък и все пак получаваме добрите стари остриета от филмите.

Повечето хора не харесват двойката но на мен ми дойде супер освежаващо след криенето, липсата през повече време на оръжие, дебненето в първата. Двойката ми се стори много по динамична и доста повече ситуации, в които да използваш melee комбинациите, които бяха приятно брутални в Ридик стил.

Много приятен микс от катерене, стелт, чистокръвен екшън и не напоследно място як melee бой. Пък и все пак е Ридик ;) Отделно разговорите особено в първата, мини куестовете дойдоха само като плюс, добавяйки към екшън атмосферата.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com